Redactia.ro
Home » Știri » Vremea pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie. Vremea se încălzește

Vremea pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie. Vremea se încălzește

Vremea pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie.

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie. Vremea se va încălzi, dar nu vom scăpa de ploi.

Vremea pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie. Vremea se încălzește

Potrivit meteorologilor, vremea pentru săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie se va încălzi, dar vor apărea precipitații. Temperaturile maxime ajung la 15 grade în dealurile de Vest, dar rămân scăzute în nordul și centrul Moldovei. Ploaia va apărea în majoritatea regiunilor, în timp ce la munte, soarele va apărea.

Luni, 25 decembrie, temperaturile vor continua să crească în sud, sud-est și centru, iar în Moldova temperaturile se vor situa peste cele climatologice specifice perioadei. Maximele vor fi între 3 și 4 grade în nordul și centrul Moldovei și în jurul a 15 grade în Dealurile de Vest.

Va ploua slab, mai ales în Oltenia și în Muntenia, iar noaptea ploile se vor extinde ca arie și vor deveni moderate cantitativ în extremitatea de sud.

Vremea în București

În București, temperaturile vor continua să crească ușor, astfel că maxima se va situa în jurul a 10 grade, iar minima va fi de 5 până la 6 grade Celsius. Noaptea va ploua temporar, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări.

Marți, vremea va fi mohorâtă, și va ploua local în sudul și în sud-estul țării și pe spații restrânse. Vântul vas ufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice, în special în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -1 și 5 grade.

De asemenea, miercuri va ploua. CFerul va avea înnorări temporare, iar la începutul zilei va ploua pe arii restrânse în regiunile sud-estice, iar noaptea în partea de nord-vest a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte, mai ales pe timpul nopții.

În ultimele zile ale perioadei, probabilitatea de ploaie va fi ridicată în toate regiunile.

Citeste si:Mama lui Klaus Iohannis, prima declarație după victoria fiului la alegerile prezidențiale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: