Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Ami. Ce înălțime are cântăreața. Mulți spun că ar fi cea mai scundă artistă din România

Numele real al lui Ami. Ce înălțime are cântăreața. Mulți spun că ar fi cea mai scundă artistă din România

Ami este cunoscută în showbizul românesc, are mereu piese în trending și mulți internauți spun că este cea mai mică de înălțime artistă din România. Totuși, voi știați cum o cheamă pe cântăreața Ami?

Ami, hit după hit și câștigătoarea show-ului „Te cunosc de undeva!” din 2020

Single-ul de debut al lui Roxen „Ce-ți cântă dragostea”, a fost compus în 2019, de AMI împreună cu Roxen, Theea Miculescu, Mihai Alexandru Bogdan și Viky Red. Piesa a devenit un hit la începutul anului 2020, ocupând prima poziție în Top Airplay 100 în luna martie, la 81 de zile de la lansare.

Anul 2020 i-a adus lui Ami colaborări cu B.U.G. Mafia pentru „8 zile din 7”, Killa Fonic pentru „Antidot”, Mark Stam pentru „Ca să fii fericit” și Florian Rus pentru „Regrete”. În decembrie 2020, AMI a câștigat cel de-al cincisprezecelea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, difuzat de Antena 1.

Pe 28 aprilie 2021, cântăreața a lansat single-ul „Enigma”, o nouă colaborare cu Tata Vlad de la B.U.G. Mafia. „Enigma” este primul single de pe viitorul album cu același nume și a ajuns pe locul 3 în Top Airplay 100 și a rămas în Top 10 încă 12 săptămâni

Ami, cea mai scundă artistă din România?

Piesele de succes ale lui Ami au propulsat-o pe artistă în atenția publicului. Mulți spun însă că este cea mai mică de înălțime artistă din țara noastră. Ami este cea mai mică de înălțime artistă din România. Aceasta măsora doar 1,53 cm și are o greutate de 42 kg, fiind de multe ori confundată cu vreo elevă de liceu.

Ami s-a născut pe 28 septembrie 1989, la Baia Mare, și a recunoscut că de multe ori a fost complexată din cauza înălțimii. Ami provine dintr-o familie în care niciunul dintre membrii ei nu depășește 1, 70 m înălțime.

„Asta sunt, cu asta mă laud! Am 1,53 și 42 de kilograme. Pare puțin, dar este un echilibru între înălțime și greutate. Dacă mă îngraș 3-4 kilograme, s-ar putea să mi se spună că sunt grăsuță! Cel mai mult am avut 46 de kilograme și eram cam pufoasă“, spunea Ami, potrivit bzi.ro.

Care e numele real al lui Ami

Numele real al lui Ami este Andreea Ioana Moldovan. Artista s-a născut pe 28 septembrie 1989, la Baia Mare. Numele de scenă AMI este un acronim, provenind de la inițialele prenumelor și numelui artistei: Andreea Moldovan Ioana. A început să colaboreze cu producătorul David Deejay în 2012, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Trumpet Lights”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: