Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie pe o șosea din București. Un tânăr și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina într-un copac. Ce au surprins camerele de supraveghere din zonă

Tragedie pe o șosea din București. Un tânăr și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina într-un copac. Ce au surprins camerele de supraveghere din zonă

GALERIE FOTO (3)

Accident tragic pe o șosea din București! Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea drumului. Tragedia a avut loc sâmbătă dimineață, pe șoseaua Antiaeriană din Capitală.

Viteza i-a adus sfârșitul

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, a murit într-un tragic accident, după ce a pierdut controlul volanului pe șoseaua Antiaeriană din Capitală. Viteza ar fi fost cea care i-ar fi adus sfârșitul bărbatului, cel care a și pierdut controlul mașinii. Momentan, nu se știu mai multe detalii, dacă ar fi fost vorba sau nu și despre neatenție.

Din primele informaţii oferite de autorități, tânărul ar fi circulat cu viteză, iar pe camerele de supraveghe ale unei spălătorii din zonă se observă cum maşina vine cu viteză şi intră frontal în copacul de pe marginea drumului. Tânărul a rămas încarcerat în maşină şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l scoate de la volan. Acesta conducea o mașină marca Dacia Logan. Se poate observa din imagini cum mașina în care se afla tânărul de 26 de ani a fost distrusă în urma accidentului rutier, care a avut loc la primele ore ale dimineții.

Medicii nu l-au putut salva pe tânăr

Din păcate, echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Un şofer de autobuz ar fi fost cel care a sunat la 112, imediat după impactul puternic în care bărbatul a murit. Oamenii legii au deschis dosar penal. Nu este pentru prima dată când se circulă cu viteză pe șoseaua Antiaeriană din București. Martorii, care stau în zonă, spun că adesea există șoferi care conduc cu viteză pe acea șosea.

Sursă foto – Antena 3

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: