Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune, la un pas de divorț din cauza infidelităților?! Dezvăluiri neașteptate făcute manelist: ”Mă simt bărbat atâta timp cât…”

Adrian Minune, la un pas de divorț din cauza infidelităților?! Dezvăluiri neașteptate făcute manelist: ”Mă simt bărbat atâta timp cât…”

GALERIE FOTO (2)

Adrian Minune a dat cărțile pe față și a vorbit despre infidelitățile lui. Manelistul are o căsnicie foarte frumoasă și longevivă alături de Cati, mama copiilor lui. Cei doi trăiesc fericiți alături de copiii lor, dar și de nepoțică, fiica cântăreței Karmen. Totuși, Adrian Minune a călcat de câteva ori strâmb în mariajul lui.

Adrian Minune a vorbit despre infidelități

Adrian Minune a fost prezent, acum multă vreme, în emisiunea prezentată de Denise Rifai, unde a vorbit despre numărul femeilor din ”palmares”. Artistul spunea, acum câțiva ani, că din trei în trei zile, lui îi place o femeie nouă.

”La fiecare trei zile îmi place o femeie nouă”, spunea Adrian Minune.

Denise Rifai: Numărul femeilor din palmares vă validează bărbăția?

Nu neapărat. Mă simt bărbat atâta timp cât sunt cu soția mea, suntem de atâția ani împreună și de fiecare dată, facem dragoste cu altă plăcere. Cu mult mai multă plăcere. Și pentru cei care vor să fie la fel de, să zic așa, să aibă faimă, să învețe să iubească cu adevărat, trebuie să încerce la trei zile și altceva. Ca să-ți iubești nevasta altfel. Am 30 si ceva de ani de când sunt cu soția mea și de fiecare dată suntem altfel. În a fi mai bine”, a declarat Adrian Minune, în emisiunea lui Denise Rifai.

Adrian Minune și soția lui, la un pas de divorț?!

Manelistul a mărturisit că soția lui nu i-a cerut niciodată să divorțeze, în ciuda faptului că acesta i-a călcat strâmb de multe ori. Cântărețul susține că este împreună cu mama copiilor lui, încă de pe vremea când erau doar niște copii. Mai mult decât atât, acesta i-a făcut și o declarație de dragoste soției lui.

”Nu mi-a cerut să divorțez, pentru că este o femeie cu capul pe umeri. Suntem luați din copilărie și nu cred că pentru că am greșit eu…pentru că orice bărbat mai greșește, poate să-și lase copiii. În casă suntem egali si vreau să-i mulțumesc pentru că educația copiilor este datorită ei, pentru că nu și-a lăsat bărbatul până acum și pentru tot ce a făcut pentru familie”, a mai spus Adrian Minune, în emisiunea prezentată de Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: