Redactia.ro
Home » Știri » Mirela Vaida s-a întors din Delta Dunării cu probleme de sănătate. Vedeta se gândește chiar și la o operație

Mirela Vaida s-a întors din Delta Dunării cu probleme de sănătate. Vedeta se gândește chiar și la o operație

GALERIE FOTO (4) Mirela Vaida s-a întors din Delta Dunării cu probleme de sănătate. Vedeta se gândește chiar și la o operație

Mirela Vaida ia în calcul o operație. Ea a petrecut câteva zile de relaxare în Delta Dunării, dar s-a întors de acolo cu probleme de sănătate. Vedeta a vorbit despre această afecțiune într-un scurt clip publicat în mediul online.

Mirela Vaida s-a întors din Delta Dunării cu probleme de sănătate. Vedeta se gândește chiar și la o operație

Mirela Vaida a ajuns în Delta Dunării pentru prima dată zilele acestea, împreună cu familia. Ea, copiii și soțul au fost în comuna Sfântul Gheorghe, din Tulcea. Cele patru zile petrecute acolo au trecut fulgerător de repede, însă. Vedeta s-a relaxat și s-a bucurat de soare, iar acest lucru e cât se poate de evident pentru că s-a și bronzat foarte tare.

La scurt timp după ce s-a întors de acolo, ea a postat un filmuleț pe InstaStories, în care a vorbit și despre afecțiunea cu care s-a ales în Deltă. Când s-a filmat, vedeta era în bucătărie, făcea ceva de mâncare, îmbrăcată în haine de casă. Ea a arătat mai de aproape ochiul stâng, care are acea problemă.

captura Instagram / Mirela Vaida

„M-am întors din vacanță, parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute. (…) M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa …”, a spus Mirela Vaida în clipul video.

Chalazionul (șalazionul) este o inflamație cronică a pleoapelor, ce se dezvoltă lent în două-trei săptămâni, a unor glande aflate în interiorul pleoapelor. La palpare, șalazionul se simte ca o formațiune chistică mică, dură, iar zona este puțin dureroasă, posibil inflamată și ochiul deformat, dar semnele generale de inflamație pot să lipsească, conform doc.ro. Afecțiunea poate să apară la orice vârstă, dar este mai întâlnită la persoanele tinere.

Într-o postare pe Facebook, Mirela Vaida a recunoscut că Delta Dunării a surprins-o plăcut, chiar dacă drumul până acolo i s-a părut foarte greu. „Spre rușinea mea, mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării! Mereu mi s-a părut un drum greu, complicat (ceea ce e adevărat, căci din Constanța până în Tulcea sau în Murighiol se merge pe o șosea mică, stramta, anevoioasă, cu multe accidente în sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merită tot efortul!”, a scris ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: