Redactia.ro
Home » Homepage » Ce este special la sicriul regal al Reginei Elisabeta a II-a. A fost realizat în anul 1991 FOTO

Ce este special la sicriul regal al Reginei Elisabeta a II-a. A fost realizat în anul 1991 FOTO

GALERIE FOTO (2)

Regina Elisabeta a II-a a trăit o viață măreață. Este imposibil să ne imaginăm altceva decât o ultimă odihnă grandioasă pentru un monarh care a domnit timp de 70 de ani.

Detalii uimitoare despre sicriul regal al Majestății Sale

Sicriul reginei a fost modelat din stejar englezesc cu cel puțin 32 de ani în urmă și este căptușit cu plumb. Acest lemn este din ce în ce mai greu de găsit în zilele noastre, iar stejarul american este acum folosit pentru a face majoritatea sicrielor din lemn, potrivit unui articol din The Times.

În conformitate cu obiceiul regal, acesta este căptușit cu plumb pentru a ajuta corpul să reziste mai mult timp după înmormântarea într-o criptă, care pentru regina Elisabeta a II-a este Capela memorială Regele George al VI-lea de la Capela St. George din Windsor, care se află la vest de Londra. Este nevoie de opt purtători de sicriu pentru a ridica sicriul reginei.

Se pare că sicriul căptușit cu plumb va ajuta la conservarea trupului majestății sale pentru o perioadă mai lungă de timp, menținând sicriul etanș și împiedicând pătrunderea umezelii, dar va face, de asemenea, sicriul substanțial mai greu.

Sursa foto: news.ro

Cine a creat sicriul Reginei Elisabeta a II-a

Leverton & Sons, firma londoneză de pompe funebre a familiei regale, a declarat că a moștenit sicriul în 1991, anul în care a început să deservească familia. De asemenea, au mai spus că nu sunt siguri de creatorii sicriului.

Sicriul este identic cu unul creat pentru soțul reginei, prințul Philip, care a decedat anul trecut.

Prințul Philip a fost, de asemenea, înmormântat la capela memorială Regele George al VI-lea de la capela St. George din Windsor, iar regina Elisabeta va fi înmormântată în curând alături de el. Cei doi membri ai familiei regale vor împărți locul de odihnă finală.

Caracteristicile unice ale sicriului regal

Capacul sicriului a fost special realizat pentru a conține în siguranță accesoriile neprețuite. Printre acestea se numără Coroana Imperială de Stat, globul și sceptrul – fiecare dintre acestea reprezentând diverse fațete ale puterilor suveranului. Acestea vor fi prezente la înmormântare și la înmormântare, relatează AFP.

Potrivit The Times, o firmă din orașul Birmingham, situat în centrul Angliei, se ocupă de fabricarea mânerelor din alamă ale sicriului, care sunt, de asemenea, create special pentru sicriele regale.

Vorbind despre sicriu, proprietarul Leverton & Sons, Andrew Leverton, a remarcat: `Nu este ceva ce poți face într-o zi.

Drumul final al Reginei Elisabeta a II-a

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a fost văzut pentru prima dată duminică, drapat în steagul regal scoțian și o coroană de flori din dalii albe, mazăre dulce și heather din grădinile domeniului Balmoral, unde s-a stins din viață joi.

Duminică seară s-a odihnit la Edinburgh, capitala Scoției, în palatul Holyroodhouse.

Luni, ea va fi transportată cu un dric la Catedrala St. Giles din Royal Mile, unde va rămâne timp de 24 de ore. Regele Carol al III-lea și alți înalți membri ai familiei regale vor conduce procesiunea.

Apoi va lua un zbor al Royal Air Force spre Londra, unde va sta la Palatul Buckingham până miercuri, după care va fi mutat la Westminster Hall.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: