Redactia.ro
Home » Știri » Irinel Columbeanu s-a certat cu presupusa iubită? Conversațiile dintre cei doi au ajuns publice

Irinel Columbeanu s-a certat cu presupusa iubită? Conversațiile dintre cei doi au ajuns publice

GALERIE FOTO (2) Irinel Columbeanu s-a certat cu presupusa iubită? Conversațiile dintre cei doi au ajuns publice

Daiana Estera Duțu ar fi presupusa iubită a lui Irinel Columbeanu, dar deja se poate vorbi despre ea la trecut. Iată despre ce este vorba și ce dialog au avut recent pe WhatsApp.

Irinel Columbeanu s-a certat cu presupusa iubită? Conversațiile dintre cei doi au ajuns publice

Daiana Estera Duțu este numită și „eleva porno”. Numele ei se leagă de Irinel Columbeană în special după ce a declarat că acum câțiva ani acesta ar fi lăsat-o însărcinată, dar a plătit-o ca să facă avort. S-ar fi împăcat, ulterior, iar cei doi au fost fotografiați anul acesta împreună și la munte, când Irinel și Daiana se scăldau într-un ciubăr, semn că o legătură tot există între ei. El n-a recunoscut niciodată nimic oficial în acest sens.

Tot în presă au ajuns informațiile și că Irinel Columbeanu a fost salvat de Daiana la o petrecere privată, după ce i s-a făcut rău. Columbeanu aproape a leșinat atunci, iar Daiana a fost cea care l-a scos din apă și l-a întins pe un pat, conform Cancan. Totul s-a întâmplat cu doar două zile înainte ca Irinel Columbeanu să facă un accident vascular cerebral, deci undeva în luna februarie a acestui an.

Apariția articolului în presă despre această întâmplare l-ar fi înfuriat foarte tare pe afacerist, care a pus mâna pe telefon și i-a scris femeii, pe WhatsApp, cerându-i să nu mai vorbească cu jurnaliștii despre el. Cel mai probabil, cei doi s-au și despărțit din cauza asta, dacă într-adevăr au format un cuplu vreodată. Iată și ce conversație ar fi avut cei doi, conform Cancan.

-Te-am rugat să nu mai faci declarații presei, în care să te referi la mine, urăsc să îmi văd numele asociat cu al tău, oprește-te!

-Foarte urât te comporți cu mine! Nu merit așa ceva, după tot ce a fost între noi. Măcar respect meritam, atât. Nu să îți fie rușine cu mine ca de dracu, am crezut că mă consideri o prietenă… Nu o să te mai deranjez, vedeto cu imagine imaculată! Și, cel mai important, am spus doar adevărul atunci, nu am mințit cu absolut nimic! Te scot de la Netflix! Să ți-l plătești singur, vedeto! Nu mai aștepta să ți-l plătească o femeie care îți murdărește imaginea cu adevărul!

Irinel Columbeanu s-a certat cu presupusa iubită? Conversațiile dintre cei doi au ajuns publice
Foto: Kanal D

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: