Redactia.ro
Home » Monden » Emoționant! Mihai Mitoșeru, declarație de dragoste pentru Noemi la o lună de la divorț

Emoționant! Mihai Mitoșeru, declarație de dragoste pentru Noemi la o lună de la divorț

GALERIE FOTO (6) Emoționant! Mihai Mitoșeru, declarație de dragoste pentru Noemi la o lună de la divorț

Emoționant! Mihai Mitoșeru, declarație de dragoste pentru Noemi la o lună de la divorț. După 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și Noemi au pus capăt relației în urmă cu o lună. Decizia a fost una grea, mai ales pentru prezentatorul Tv care vorbește foarte frumos despre fosta lui soție.

Emoționant! Mihai Mitoșeru, declarație de dragoste pentru Noemi la o lună de la divorț

Deși s-au despărțit după 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și Noemi au rămas prieteni. Prezentatorul TV a suferit foarte mult după despărțire, luând decizia de a divorța, iar acum speră ca norocul să-i surădă pe viitor.

Deși în showbizul românesc este o tradiție să te desparți cu scandal, cei doi au preferat să facă acest lucru în liniște. Recent, au apărut noi informații că în viața fostei soții a lui Mihai a apărut un nou bărbat.

„Da, este adevărat”

Conform viva.ro, Mihai Mitoșeru a comentat despre acest subiect delicat.

Noemi e fată cuminte, nu este cu nimeni, nu are nicio relație. Da, este adevărat, există un pilot care o duce în fiecare seară acasă, acela este cumnatul ei. Ea nu are mașină și cumnatul o duce el în fiecare seară, de la muncă. Noi vorbim mereu, am vorbit și ieri, și alaltăieri. Sigur aș ști dacă ar fi cineva în viața ei. Mă las în voia lui Dumnezeu, nu-mi mai planific nimic. Bai, sincer, cred că încă o mai iubesc. Adica dragostea nu trece așa de ușor după 13 ani. Dar nu-mi mai fac planuri. Ce-o vrea Dumnezeu, aia să se întâmple”, a declarat Mitoseru.

Prezentatorul a postat un mesaj pe Facebook în care specifică adevăratele motive ale despărțirii. Se pare că cei doi sunt hotărâți să se despartă, iar săptămâna viitoare cei doi vor ajunge la notar. Din câte se pare, relația dintre ei doi nu mai funcționa de ceva vreme, motiv pentru care Noemi a plecat în urmă cu trei luni de acasă și s-a mutat la mama ei.

Citeste si:Alegeri Marea Britanie: Conservatorii obţin o majoritate confortabilă. Ce se va întâmpla cu Brexit-ul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini