Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău a ajuns de urgență pe mâna medicilor, cu dureri: „Abia închid gura!”

Vlăduța Lupău a ajuns de urgență pe mâna medicilor, cu dureri: „Abia închid gura!”

GALERIE FOTO (3) Vlăduța Lupău locuiește cu soacra în casă: „Stă în permanență, 24/24. Noi o mai amenințăm cu...”

Vlăduța Lupău a ajuns pe mâna medicilor din București din cauza unor dureri dentare și după ce a cerut câteva recomandări de clinici stomatologice fanilor ei din mediul online. Iată ce i s-a întâmplat îndrăgitei cântărețe.

Vlăduța Lupău a ajuns de urgență pe mâna medicilor, cu dureri: „Abia închid gura!”

Durerile de dinți sau de măsele sunt printre cele mai neplăcute pe care le poate avea cineva. Confruntându-se cu această problemă, având dureri dentare insuportabile în partea stângă a gurii, Vlăduța Lupău a cerut ajutorul fanilor ei de pe rețelele de socializare și a primit de la ei recomandări de clinici stomatologice, iar ea a ales una, aflată în București.

„Ia să vedeți un pacient care a ajuns de urgență la o clinică dentară. A fost cea mai recomandată de voi, sper că m-ați trimis pe mâini bune. De dimineață, în loc să stau să-mi văd de treabă, am mers și mi-am făcut o radiografie la dinți, după am făcut o mică pauză și am venit aici să vedem despre ce este vorba”.

„Mă doare încontinuu partea stângă de aseară, abia închid gura. Sper să nu fac febră și alte chestii și am venit să văd, plus că mi s-a dezlipit și contenția. Eu am purtat ani la rând o contenție, după ce am avut aparat dentar”, a explicat Vlăduța Lupău în mediul online.

Cântăreața a mai spus că merge regulat la stomatolog și că are grijă de dinții ei. După investigații, ea a anunțat că problema a fost la un molar de minte, care trebuie scos: „În sfârșit, îmi iese mintea!”, a râs ea.

„Nu mor caii când vor câinii. Nu este nimic grav”, a transmis Lupău pe Instagram. „Chiar am venit pe mâini profesioniste. Sunt pretențioasă tare când vine vorba de dentiști!”, a mai adăugat aceasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Vlăduța Lupău, despre viața de mămică

Vlăduța Lupău a vorbit recent în emisiunea lui Cătălin Măruță despre viața de mămică. Iair, fiul ei, a împlinit deja trei luni.

„Viața de mămică este – să începem – greu! Să fim realiști, cum îți ziceam ție pe hol. Cine zice că e ușor minte! Nu e ușor, dar e foarte frumos. Da!”, a spus Lupău.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: