Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, din nou în fața oamenilor legii. Ce trebuie să facă artistul în fiecare săptămână, după accidentul pe care l-a produs

Culiță Sterp, din nou în fața oamenilor legii. Ce trebuie să facă artistul în fiecare săptămână, după accidentul pe care l-a produs

GALERIE FOTO (2) Culiță Sterp nu-și onorează concertele din străinătate. Judecătorii i-au interzis să părăsească ţara

Culiță Sterp este nevoit să ajungă, din nou, în fața oamenilor legii. Ce trebuie să facă artistul în fiecare săptămână, după accidentul pe care l-a produs în Cluj.

Culiță Sterp, din nou la Poliție

Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a provocat un accident în toată regula pe o șosea din Cluj. Băiatul cel mare al mamei Geta a trecut pe roșu și a intrat în plin într-un autoturism, care circula regulamentar. Culiță se afla sub influența băuturilor alcoolice și în momentul incidentului rutier, acesta era „fugărit” de o autospecială de Poliție. De parcă nu ar fi fost de ajuns, după ce a provocat un accident, cu o victimă, Culiță s-a ascuns într-o toaletă ecologică. Gurile rele spun că acesta ar fi recurs la acest gest pentru ca alcoolemia să-i scadă.

Acum, Culiță Sterp are de înfruntat deciziile oamenilor legii. Potrivit deciziei anchetatorilor, cântărețul trebuie să se prezinte în faţa poliţiştilor săptămânal pentru a da cu subsemnatul. Acesta a fost așteptat, luni, să-și facă apariția la sediul Poliţiei din Haţeg, acolo unde are domiciliul.

Decizia luată de autorități

Artistul este acum sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, a rămas fără permis timp de o lună și este nevoit să plătească o amendă de aproape 2000 de lei. De asemenea, trebuie să respecte normele impuse de autorități.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca. Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a transmis IPJ Cluj, la scurt timp după accidentul produs de Culiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: