Redactia.ro
Home » Știri » Cabanele sub forma literei „A”, ca în filmele americane, în România. Cât costă cazarea într-un astfel de loc de vis

Cabanele sub forma literei „A”, ca în filmele americane, în România. Cât costă cazarea într-un astfel de loc de vis

GALERIE FOTO (7)

Cabanele sub forma literei „A”, ca în filmele americane, prind contur și în România. Iată unde le găsești și cât costă cazarea într-un astfel de loc de vis.

Cabanele sub forma literei „A”, ca în filmele americane, în România. Cât costă cazarea într-un astfel de loc de vis

Relaxare, peisaj de poveste, intimitate, liniște. Pe toate le poți găsi într-un astfel de loc de vis.

Cabanele sub forma literei „A”, cu acoperiș în două ape și ferestre mari, poziționate într-un cadru intim și cu vedere panoramică, pot fi găsite în satul Cerna, din comuna vâlceană Vaideeni, la granița dintre județele Gorj și Vâlcea. Sunt primele astfel de cabane în stilul A Frame din Oltenia, cel puțin, a relatat observatornews.ro.

Ideea e din diversificarea felului de a primi turiștii. Foarte mulți vor un cadru intim, mai retras. Dacă nu vor agitație, poate vor să se relaxeze chiar total și aici poți vedea chiar și căprioarele care vin din pădure”, a spus Adrian Bondoc, administrator, pentru sursa menționată mai sus.

Cabanele, amenajate în stil unic, decorate și personalizate cu obiecte, oferă de la apă, curent, Internet şi televizor, până la încălzire în pardoseală. O astfel de căsuță din lemn a fost ridicată într-o lună și a costat în jur de 20.000 de euro. O noapte de cazare într-o astfel de cabană costă în jur de 400 de lei.

„Ne-am dorit o vacanță liniștită, de câteva zile, înainte de Crăciun, de sărbători. Seara, priveliștea e minunată. Ne-a plăcut că e încălzire în pardoseală. Nu trebuie să te chinui să faci focul”, a spus Maria, o turistă care a mers acolo din Timișoara, potrivit sursei.

Afacerea merge foarte bine până acum. S-au făcut rezervări chiar și pentru sărbătorile de iarnă de anul viitor. Foarte mulți turiști care merg acolo se declară pe deplin încântați și vor neapărat să repete experiența, fie singuri, fie împreună cu câțiva prieteni buni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: