Redactia.ro
Home » Știri » Primul pacient român depistat cu coronavirus s-a vindecat. Al doilea test a ieșit negativ

Primul pacient român depistat cu coronavirus s-a vindecat. Al doilea test a ieșit negativ

Vești bune de la Matei Balș! Al doilea test făcut primului pacient român depistat cu coronavirus a ieșit negativ. Este al doilea test efectuat pe tânărul de 25 de ani, din Gorj. El urmează să fie externat.

Primul pacient român depistat cu coronavirus s-a vindecat

Cel de-al doilea test efectuat pacientului din Gorj s-a dovedit a fi tot negativ. Autoritățile au anunțat că, oficial, tânărul este vindecat și nu mai poate transmite coronavirus. Acesta fusese cel de-al doilea test negativ, după cel de vineri. În consecință, tânărul de 25 de ani urmează să fie externat.

„Pacientul din Gorj care este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „prof. Dr. Matei Balș” a fost retestat pentru noul coronavirus  în cursul acestei zile. Rezultatul testului este negativ.”, a fost declarația autorităților.

Familia rămâne în izolare la domiciliu

Familia tânărului, însă, va rămâne în izolare la domiciliu până vor trece cele 14 zile. Apoi, aceștia vor fi testați pentru a vedea dacă vor ieși pozitivi la coronavirus. În caz contrar, izolarea va lua sfârșit, iar oamenii își vor putea continua viața în mod obișnuit.

Amintim că în România au fost depistați doar 3 oameni cu Covid-19. Pacientul din Gorj a fost primul dintre ei, urmat de un bărbat din Maramureș și o femeie din Timișoara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini