Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop Martie. Saturn intră în Vărsător pentru prima oara în 29 de ani

Horoscop Martie. Saturn intră în Vărsător pentru prima oara în 29 de ani

Horoscop Martie. Saturn intră în Vărsător pentru prima oara în 29 de ani

Horoscop Martie. Ce fenomene astrale vor fi marcante pentru toți nativii în a treia lună din an. Pentru prima oară în ultimii 29 de ani, Saturn revine în zodia pe care o conduce, în Vărsător. Această mișcare a planetei va avea o influență puternică asupra mai multor zodii. Schimbările începute în 22 martie 2020 vor avea impact pentru următorii 3 ani din viața nativilor.

4 martie: Mercur isi muta domiciliul tranzitului sau retrograd in vizionarul Varsator

Lucrurile vor deveni clare mental dupa 9 martie cand Mercur revine la miscarea directa, dar sa nu ne asteptam la eficienta maxima pana la inceput de aprilie.

Pe 5 martie, planeta iubirii Venus ajunge la ea acasa, in senzualul Taur, unde adora sa fie. Toata lumea se poate simti rasfatata in iubire in cel mai frumos mod posibil. Cu un tranzit asa de fericit al lui Venus, nu se anunta date complicate in calendar sau conflicte sau certi de purtat. In schimb, Venus in Taur ne poate da o stare de lene in care sa ne vina firesc sa zabovim mai mult in pat. Fie singuri, fie alaturi de cineva, mai putin conteaza asta cat este importanta aceasta energie a comoditatii ce ne va cuprinde. Pentru unii prinde bine, pe altii ii poate impotmoli. Insa stiind de ea, o gestionam in avantajul nostru.

9 martie: luna plina in zodia Fecioara

Cu totii vom fi atenti la detalii foarte minutioase, ceea ce este un lucru bun pentru a pune la punct ce s-a intarziat sau deteriorat in timpul lui Mercur retrograd. Oricum, energia aceasta a Fecioarei poate trezi in noi si partea anxioasa sau paranoica. Avem nevoie sa ne calmam spiritul cu meditatii, multa odihna si scris ce simtim intr-un jurnal. Din fericire, tot atunci se incheie Mercur retrograd si vom rasufla usurati : comunicarea va curge mult mai usor.

Mercur va ramane in Varsator pana pe 16 martie cand revine in Pesti. Mai avem unele socoteli de rezolvat aici. Intuitia si simtirea se ascute si chiar si cea mai pragmatica zodie se va simti emotionala si plangacioasa cu sau fara motiv.

20 martie: Soarele ajunge in Berbec

Acest moment coincide cu echinoctiul de primavara din emisfera nordica iar noi ne pregatim pentru un nou ciclu de viata. Este vremea noilor inceputuri. Energia impulsiva si nerabdatoare a Berbecului va avea grija sa simtim din plin despre ce este vorba. Insa, ca sa poata debuta tot ce este nou, trebuie sa dam drumul la tot ce nu ne mai serveste. Este vorba inclusiv inclusiv de relatii nesanatoase si mai ales la moduri invechite de a gandi.

24 martie: luna noua in Berbec

Moment ideal de a seta intentii si de a crea obiective clare in cariera. Ritualul intentiilor lansate in Univers este extrem de puternic!

 

22 martie: Saturn intra in Varsator. Marele eveniment al lunii Martie

Saturn este coordonatorul maturitatii, responsabilitatii, limitarilor, disciplinei. Planeta intra in Varsator (zodie pe care o conduce alaturi de Uranus) pentru prima data dupa 29 ani. Pana in iulie cand Saturn intra in miscare retrograda, fiecare zodie va avea de-a face cu lectii serioase si sobre despre ce inseamna responsabilitatea. De aceasta data, se va intampla in stilul dictat de energia specifica a Varsatorului. De aceea, vom fi chemati sa folosim mijloace neconventionale, futuriste, progresiste. O sa vrem sa fim mult mai mult impreuna cu membrii colectivitatii pentru a fi responsabili si muncitori. Toate acestea ne vor face sa fim mai puternici si mai destepti pe termen lung. Oricum, se anunta schimbari substantiale pentru tot ce conduce Saturn in harta celor 12 zodii pentru urmatorii 3 ani!

Ultima data, Saturn a fost in Varsator intre anii 1991 si 1994. Ceva din cum a fost atunci, mai ales pe plan profesional, iti poate da idee cum se simte aceasta energie.

Horoscop MARTIE 2020 – BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Hibernarea iernii este aproape gata pentru tine. Incetinirea ritmului nu este abilitatea ta forte, asa cum iti cere Mercur retrograd, dar in ultimul timp nu ai putut intretine ritmul tau uzual, ceea ce e si normal. Ai multi oameni de vazut si planuri de facut si abia astepti ca Soarele sa intre in zodia ta in aceasta luna ; pana acum ai avut tentinta de a sta mai mult pe acasa linistit si de a-ti tine agenda de activitati mai putin incarcata fata de obicei.

Nu te simti vinovat ca ai nevoie de mai multe zile de solitudine in prima parte a lunii. Universul incearca sa iti reaminteasca faptul ca si asa faci mai mult decat suficient si meriti o pauza. Primavara bate la geam si ziua ta de nastere se apropie in curand, ceea ce inseamna ca vei fi din nou in forta. Fii atent la ce vine pentru tine in preajma Lunii noi in zodia ta pe 24 martie. Acest nou ciclu lunar demareaza o perioada extrem de potenta pentru tine ca sa te imbarci pe un nou drum personal sau profesional.

Sfat: Fii pregatit sa treci la actiune pentru un plan sau proiect la care ai muncit in spatele cortinei in aceasta iarna.

Horoscop MARTIE 2020 – TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Hai, relaxeaza-te si da-ti voie sa fii lenes daca asa simti. Venus, coordonatorul tau, ajunge acasa la tine pe 4 martie si aici va fi toata luna. Ce inseamna pentru tine ? Mai intai de toate, iti activeaza vibratii bune si iti aduce o portie insemnata de incredere de sine. Venus vrea sa te simti bine in pielea ta si te incurajeaza sa gasesti placere in tot ceea ce faci.

Dar vei descoperi ca unele lucruri ce te incantau inainte nu mai sunt in fluxul momentului si este in regula asa. Exista noi surse de incantare si bucurie care te asteapta in aceasta luna, dar nu le vei gasi daca te incapatanezi in stilul tau si te fortezi sa tii de aceleasi vechi modele la care tot revii din nou si din nou. Ai si tu de invatat sa mergi mai departe, nu sa ramai cel mai conservator semn din zodiac la nesfarsit. Nu te multumi cu ceva ce nu iti mai aduce bucurie si lumina doar pentru ca iti este familiar. Si fii atent la toate tentatiile ce te trag in zona de confort.

Sfat : incearca ceva nou ; in loc sa tii de rutina ta, gaseste orice nou, un restaurant, o cafenea, exploreaza un cartier nou sau conecteaza-te cu o persoana pe care ai dori sa o cunosti mai bine.

Horoscop MARTIE 2020 – GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Fii cu bagare de seama la orice bolovan de pe drumul tau in aceasta luna si nu il lasa sa te sperie. Scopul din spatele oricarei frustrari care apare este sa te ajute sa inveti noi solutii, granite mai bune si optiuni mai sanatoase in drumul carierei tale. Martie iti poate aduce un sunet de trezire ca sa iti dai seama de adevarata ta chemare. Poti realiza ca nu muncesti la potentialul tau maxim sau poti incepe sa cauti o munca ce sa te implineasca mai mult si sa fie aliniat cu scopul tau. Este totodata si timpul sa ai mai mare claritate despre cum vrei sa fii tratat la acel job si sa inveti sa comunici mai bine ce nevoi ai. Lectia aceasta poate veni deghizata intr-un coleg dificil de munca sau un client pretentios. Ramai deschis ca sa vezi ce poti invata nou si bun despre tine insuti.

Sfat : sa ai claritate ce ai cu adevarat nevoie pe plan profesional si financiar. Vino cu un plan prin care sa te asumi si afirmi sau incepe sa faci schimbari care sa te ajute sa iti atingi potentialul.

Horoscop MARTIE 2020 – RAC (22 iunie – 23 iulie)

Prima jumatate a lunii martie iti ofera o perioada cheie pentru a te conecta, a crea conexiuni si a impartasi energia ta cu altii. Programeaza-ti timp de intalniri fata in fata cu oameni speciali din viata ta si ramai deschis la invitatii, in special daca exista sanse sa intalnesti oameni noi sau sa incerci lucruri sau activitati noi. Viata ta sociala este aprinsa ca un bec acum dar este timp bun si pentru a stabili conexiuni proaspete pentru cariera ta. Entuziasmul iti este molipsitor in aceasta luna si vei putea realiza unele contacta valoroase si sa construiesti noi relatii doar pentru ca esti in locul potrivit si la momentul potrivit. Dupa ce trece mijlocul lunii, focusul ti se muta spre interiorul tau. Fa-ti timp sa stai mai pe acasa si pregateste-te sa te reincarci pentru sezonul activ de primavara.

Sfat : Conecteaza-te cu comunitatea. Exploreaza unele oportunitati de voluntariat sau ofera ajutor la un proiect important de munca.

Vezi continuarea pe sfatulparintilor.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: