Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali e celebru în presa internațională! Ce au scris spanioliide la As!

Gigi Becali e celebru în presa internațională! Ce au scris spanioliide la As!

Gigi Becali e celebru în presa internațională

Gigi Becali e celebru în presa internațională. Jurnaliștii de la As și O Jogo au scris despre faptul că patronul FCSB vrea să-și scoată jucătorii din carantină.

Duminică, Gigi Becali anunțase că antrenamentele sunt suspendate, iar jucătorii trebuie să stea în casă. Finanțatorul FCSB spunea că fotbaliștii se tem să nu se îmbolnăvească. După doar două zile s-a răzgândit și a făcut un plan pentru antrenamente. Declarațiile lui nu au trecut neobservate de presa din Spania și Portugalia. As a citat o declarație dată de Becali la Digi Sport, în timp de O Jogo scrie:

„Vrea ca jucătorii săi să iasă din carantină și e convins că, dacă ar fi întrebați și jucătorii, aceștia și-ar da acordul, cu toate că șansele de a lua coronavirus ar crește astfel decât dacă ar sta în case”.

Ieri, Becali a explicat și cum se vor desfășura antrenamentele la FCSB și a mai spus că el personal va supraveghea totul.

Declarația care l-a făcut celebru pe Becali în Portugalia

Portughezii de la cotidianul O Jogo și-au reamintit o declarație dată de patronul FCSB în urmă cu ceva timp.

„Este bine cunoscut pentru declarațiile sale controversate, printre care aceea făcută înainte ca echipa sa să fie eliminată de Vitoria Guimaraes în Europa League: Sunt atât de slabi. Îmi tai capul dacă ne elimină”, titrează jurnaliștii portughezi.

Chiar dacă declarațiile făcute de Becali nu au trecut neobservate, jurnaliștii străini au amintit faptul că Becali s-a implicat în lupta împortiva coronavirus și încearcă să ajute cât poate. Omul de afaceri a comandat la o fabrică de textile un număr mare de măști de protecție pe care le va dona.

Citește și: Gigi Becali s-a răzgândit! FCSB ar putea relua antrenamentele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: