Redactia.ro
Home » Știri » Scandal în muzica populară. Două artiste s-au luat la ceartă. „A început să mă blesteme”

Scandal în muzica populară. Două artiste s-au luat la ceartă. „A început să mă blesteme”

Claudia Ghițulescu a răspuns recent acuzațiilor aduse de Elena Merișoreanu, susținând că a fost ținta unor atacuri verbale din partea acesteia. Cântăreața a relatat că a fost blestemată și insultată de colega sa, încercând să își prezinte propria versiune a situației. Disputa dintre cele două artiste a atras atenția presei mondene, iar Claudia a simțit nevoia să clarifice anumite aspecte pentru a-și apăra imaginea. Incidentul evidențiază tensiunile din lumea muzicii populare românești și felul în care acestea ies la iveală în spațiul public.

Tensiunile dintre Claudia Ghițulescu și Elena Merișoreanu ies la iveală

Scandalul dintre Claudia Ghițulescu și Elena Merișoreanu a captat atenția publicului, în special datorită acuzațiilor de limbaj nepotrivit și comportament neadecvat care i-au fost aduse lui Merișoreanu. Potrivit declarațiilor Claudiei, aceasta ar fi fost supusă unor atacuri verbale dure din partea Elenei, lucru pe care îl consideră inacceptabil și în contradicție cu valorile sale.

Cântăreața a mărturisit că totul a început în contextul unei discuții legate de cariera sa, care s-a transformat într-o confruntare verbală neașteptată. Într-un moment în care spera să discute cu calm, a fost luată prin surprindere de limbajul dur al colegei sale de breaslă, ceea ce a determinat-o să reacționeze și să își spună partea de adevăr în fața publicului.

Claudia Ghițulescu: „Nu am vrut decât să îmi apăr demnitatea”

Claudia a explicat că intenția sa nu a fost de a crea un conflict public, ci de a-și proteja demnitatea și imaginea. Cântăreața a declarat că, în fața atacurilor, s-a simțit nevoită să vorbească deschis despre experiența sa, pentru a preveni răspândirea unor informații eronate. În plus, artista a subliniat că nu dorește să alimenteze acest scandal, dar consideră că este important să ofere clarificări pentru fanii săi și pentru cei interesați de acest subiect.

Situația a generat diverse reacții în rândul colegilor de breaslă și al publicului, mulți fiind surprinși de virulența disputelor dintre două cântărețe cunoscute. În ciuda tensiunilor, Claudia Ghițulescu a menționat că speră la o reconciliere, dar a subliniat că aceasta depinde și de atitudinea celeilalte părți implicate.

Pentru prima dată când am auzit ceea ce a comentat doamna Merișoreanu și sunt șocată pentru că mereu am respectat-o, pentru mine a fost chiar ca o mamă și nu înțeleg de unde atâtea lucruri să le spună pe care nu le dovedește. Să spui că ai auzit, că a făcut… când eu m-am dus la dumneaei la o emisiune și i-am zis: ”Sărut mâna, ce faceți?” și a început să urle, dar știți ce înseamnă urlat? Și țipat, o am înregistrată.

Eu eram cu telefonul în mână și am rămas șocată. (…) Atunci a spus că i-a spus dumneaei cineva, nu înțeleg, nu am înțeles niciodată care este problema. (…) A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească, să îmi dorească… doamne, câte mi-a zis.

Nu m-am certat! Nu am avut nimic cu doamna Merișoreanu! M-a afectat pentru că eu nu știu nimic din ce spune dumneaei să fi făcut. Nu știu! (…) O respect, o iubesc și asta este, e alegerea dumneaei ce vrea să facă. (…) Nu e vorba de nicio invidie, nici din partea dumneaei, nici din partea mea., a spus Claudia Ghițulescu, pentru Antena Stars.

Impactul scandalului asupra carierei celor două cântărețe

Scandalul a pus sub lumina reflectoarelor tensiunile existente în lumea muzicii populare, aducând în discuție comportamente și rivalități care pot afecta reputația artiștilor. Pentru Claudia Ghițulescu, această situație a fost o ocazie de a sublinia importanța respectului reciproc și de a atrage atenția asupra felului în care un conflict personal poate degenera în spațiul public. Ea și-a exprimat dorința de a continua să se concentreze pe cariera muzicală și de a evita pe viitor astfel de neînțelegeri.

De cealaltă parte, Elena Merișoreanu nu a oferit încă un răspuns detaliat la acuzațiile aduse, lăsând astfel loc pentru speculații și întrebări din partea fanilor. Situația rămâne deschisă, iar evoluția acestui scandal va fi atent monitorizată de presă și de admiratorii celor două artiste.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: