Redactia.ro
Home » Sport » Becali iese la atac! Ce le transmite jucătorilor care vor să-l dea în judecată

Becali iese la atac! Ce le transmite jucătorilor care vor să-l dea în judecată

Becali iese la atac

Gigi Becali iese la atac. După ce a aflat că unii dintre jucătorii săi vor să-l dea în judecată, patronul FCSB s-a înfuriat.

Gigi Becali a decis să trimită în șomaj tehnic șase jucători, după decretarea stării de urgență. Celorlalți le-a redus salariul cu 50% până în toamnă. Patronul FCSB a recunoscut că a profitat de situație pentru a scăpa de jucătorii cu salarii foarte mari sau de cei pe care nu îi mai dorea. După ce a aflat că acum fotbaliștii vor să-l dea în judecată, omul de afaceri s-a înfuriat și a răbufnit.

“La mine în casă și în uzină nu îmi dă nimeni sfaturi cum să îmi gestionez afacerea. Dacă eu am ajuns la concluzia că jucătorii ăia nu mă mai pot ajuta și ei nu își mai pot face treaba bine în uzina mea, atunci îi trimit în șomaj tehnic. Ce vreți să fac cu muncitorii care nu își mai pot face munca bine? Am aplicat legea. Și așa unii dintre ei au luat banii degeaba pe la FCSB, dar asta este altă poveste”, a spus Becali potrivit Prosport.

Becali iese la atac!

Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Harlem Gnohere, Adi Popa și Bogdan Planic sunt cei care au fost trimiși în șomaj tehnic. Ultimul pentru că a refuzat să semneze scăderea salariului. Lucian Enache, jurist AFAN susține că ce s-a întâmplat la FCSB este discriminare și în cazul unui proces, Gigi Becali va fi bun de plată.

”În cazul unei companii, sunt păstrați 10% dintre muncitori, care să continue producția. Dar în cazul unui club de fotbal, toți muncitorii fac același lucru. La FCSB a fost discriminare, un șomaj tehnic selectiv. Din punctul meu de vedere, Adi Popa și ceilalți jucători vor câștiga procesele 100%”, a afirmat Enache, la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: