Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali a fost oprit de poliție! „Cum să mă întrebe unde mă duc?”

Gigi Becali a fost oprit de poliție! „Cum să mă întrebe unde mă duc?”

Gigi Becali a fost oprit de poliție

Gigi Becali a fost oprit de poliție. Nu se știe dacă a fost sau nu amendat, dar a recunoscut că nu a avut nicio declarație, deși acest lucru este prevăzut de lege.

Gigi Becali s-a implicat încă de la început foarte mult în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. A făcut mai multe donații, a cumpărat echipamente ba chiar a achiziționat și teste. Deși cunoaște foarte bine toate legile, omul de afaceri a fost prins în “offside”. Poliția l-a tras pe dreapta pentru a-i cere declarația pe propria răspundere, așa cum prevede legea.

”M-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nici o declaraţie. Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă. Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei, da?”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Gigi Becali a fost oprit de poliție

Gigi Becali nu a spus însă dacă a fost sancționat sau nu.

”Cum să îi spui lui Gigi Becali: Unde te duci? Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a mai declarat Gigi Becali.

Zilele trecute, patronul FCSB și-a chemat toți jucătorii la baza din Berceni și le-a făcut testele pentru coronavirus. Acestea vor fi repetate peste câteva zile. Becali ar fi dorit să-și bage jucătorii în cantonament săptămâna următoare. Prelungirea stării de urgență i-a dat planurile peste cap. Ministerului Afacerilor Interne nu a aprobat cererea latifundiarului, chiar dacă jucătorii erau de acord să se antreneze la baza din Berceni. Astfel, fotbaliștii vor rămâne în continuare la domiciliu urmând fiecare programul de pregătire dat de antrenor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: