Redactia.ro
Home » Coronavirus » Becali susține că a găsit „antidotul” pentru COVID-19! A cumpărat din Rusia 120.000 de pastile neacreditate UE

Becali susține că a găsit „antidotul” pentru COVID-19! A cumpărat din Rusia 120.000 de pastile neacreditate UE

Becali a găsit antidotul pentru COVID-19

Becali a găsit antidotul pentru COVID-19! Omul de afaceri a declarat la România TV că a reușit să achiziționeze 120.000 de pastile.

De la începutul crizei, Gigi Becali s-a implicat în lupta împotriva pandemiei de COVID 19. Și-a pus la dispoziție clinica privată pe care o deține, a achiziționat teste și a donat măști pentru mai multe spitale. Acum, Becali a anunțat că a cumpărat din Rusia antidotul pentru COVID 19. A achiziționat deocamdată 120.000 de pastile, pe care le va dona celor de la spitalul Matei Balș.

”Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. (…) Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Becali a găsit antidotul pentru COVID-19

Pastilele pe care le-a cumpărat din Rusia ar trebui să ajungă în România în cel mai scurt timp. Finanțatorul celor de la FCSB a anunțat de aproape două spătămâni că a cumpărat și teste pentru coronavirus. Becali și-a luat cele mai performante aparate pentru laboratorul din clinica sa și a declarat ce se pot face gratuit peste 3000 de teste. Unitatea medicală a primit deja acreditare din partea Ministerului Sănătății.

“M-am folosit de pile ca să le spun așa ca să ne dea aprobarea să facem teste. Am dat 40.000 de euro, costă 20 de euro un test, am luat 2.000 de teste. Eu le fac gratuit, nu vreau niciun ban”, a spus Becali, la România TV.

În plus, latifundiarul are grijă să trimită alimente pentru mai multe persoane în vârstă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: