Redactia.ro
Home » Sport » Anunțul care nu îi pică bine lui Becali! “Jucătorii au fost discriminați! Ar putea câștiga procesul”

Anunțul care nu îi pică bine lui Becali! “Jucătorii au fost discriminați! Ar putea câștiga procesul”

Anunțul care nu îi pică bine lui Becali

Anunțul care nu îi pică bine lui Becali a fost făcut de Lucian Enache, jurist AFAN. Acesta spune că jucătorii care au fost băgați în șomaj tehnic ar putea să-l dea în judecată pe omul de afaceri.

În luna martie, 5 jucători de la FCSB au fost trimiși în șomaj tehnic. Lucian Enache, jurist AFAN susține că ce s-a întâmplat este discriminare și în cazul unui proces, Gigi Becali va fi bun de plată.

”În cazul unei companii, sunt păstrați 10% dintre muncitori, care să continue producția. Dar în cazul unui club de fotbal, toți muncitorii fac același lucru. La FCSB a fost discriminare, un șomaj tehnic selectiv. Din punctul meu de vedere, Adi Popa și ceilalți jucători vor câștiga procesele 100%”, a afirmat Enache, la Digi Sport.

Anunțul care nu îi pică bine lui Becali

Cei 5 jucători ar putea să-și caute dreptatea la TAS. Aceștia sunt Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Harlem Gnohere și Adi Popa. Încă de la început ei au contestat decizia patronului.

”La noi în țară se mai judecă pe prietenii, dar există TAS de la Lausanne, care va rezolva toate aceste probleme”, a mai spus Lucian Enache.

În urmă cu o săptămână Gigi Becali a recunoscut că a recurs la șomajul tehnic pentru jucătorii pe care nu îi mai dorea sau care aveau salarii foarte mari. Celorlalți fotbaliști de la FCSB li s-au tăiat salariile. În următoarele 6 luni vor încasa doar 50% din suma pe care o primeau până acum.

”Eu pusesem reducerea salariilor până în decembrie. Tănase m-a făcut să mă răzgândesc, are un stil frumos de a vorbi. Așa de frumos vorbește, încât eu nu pot să-l refuz. A zis: ‘Hai, bre, nea Gigi, lasă și mata până în septembrie.’ Și am lăsat. Nu am putut să-l refuz. Asta este!”, a declarat Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: