Redactia.ro
Home » TV » Unde a lucrat Andreea Esca înainte să ajungă la PRO TV. Iată cu ce se ocupa

Unde a lucrat Andreea Esca înainte să ajungă la PRO TV. Iată cu ce se ocupa

primul job al Andreei Esca

Andreea Esca este o figură emblematică pentru Pro TV, televiziune unde lucrează de când s-a înființat, în anul 1995. De atunci, vedeta a rămas la pupitru știrilor.

Jurnalista a fost mereu curioasă și îndrăgostită de această meserie, care la acea vreme nimeni nu se știa exact cum se face. Iubirea ei pentru televiziune a făcut ca ea să fie constantă în munca ei și se vede clar că eforturile ei au dat roade.

Care a fost primul job al Andreei Esca, înainte de a fi jurnalistă

Totuși, Andreea Esca nu a câștigat primii bani din ceea ce face acum. Ea a povestit despre cum a fost plătită pentru prima dată în viața ei. Poate nu mulți știu, dar przentatoarea a jucat într-un film pentru adolescenți!

Primii bani i-am câstigat în liceu. S-a făcut un casting la Liceul Lazăr, unde învățam, pentru un film de adolescenți. Am jucat un mic rol în această peliculă a regizorului Geo Saizescu, în care eroul principal era Ștefan Bănică. Eram, prin clasa a X-a cred. Am câștigat 200 de lei și mi-am luat o pereche de cercei de la Magazinul EVA. Eram foarte mândră că mi-am cumparat ceva din munca mea”, a povestit prezentatoarea Tv.

Prima televiziune la care a lucrat Andreea Esca

Apoi, după ce a început facultatea, Andreea Esca a intrat în televiziune. Astfel, înainte de a merge la Pro TV, unde este și după atâția ani, Esca lucrat la SATI.

Primul job l-am avut la 19 ani. Eram studentă în primul an la Jurnalism și m-am angajat la televiziunea SOTI, prima televiziune privată din România. Făceam reportaje ziua, prezentam știri la ora 24 și aveam o emisiune socială săptămânală, împreună cu Lucian Mandruță care se numea „Chestiunea Zilei”. De la bun început am lucrat în televiziune, chiar de când televiziunea în mediul privat era doar un experiment…. ”a mai povestit Andreea Esca.

Andreea Esca are o carieră de invidiat, fiind la pupitrul știrilor PRO TV din 1995, de când s-a înființat televiziunea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: