Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica lui Cabral și a Andreei Ibaka. Fotografia care arată cât de bine îi seamănă fetița tatălui ei

Cum arată fiica lui Cabral și a Andreei Ibaka. Fotografia care arată cât de bine îi seamănă fetița tatălui ei

GALERIE FOTO (3) Cabral și Andreea Ibaka fiică

Cabral Ibaka și soția lui și-au ținut până acum fetița departe de ochii curioșilor. Cei doi au devenit părinți în urmă cu aproape doi ani, iar de atunci nu au făcut publică nicio fotografie cu Namiko, sau cel puțin una în care să se vadă fața micuței.

Cabral a postat prima poză cu fetița lui, Namiko

Acum, Cabral Ibaka a decis să lase deoparte acea discreție care i-a caracterizat în trecut și a postat niște poze cu Namiko pe rețelele de socializare.

Fotografia îl înfățisează pe Cabral, care o ține în brațe pe Namiko. Fetița doarme liniștită pe pieptul tatălui ei. Din imagine ne putem da seama că cea mică are părul creț și seamănă cu prezentatorul de la Pro TV.

Fiica lui Cabral
Cum arată Namiko

Andreea Ibaka a devenit mamă pentru prima dată pe 4 decembrie 2019, când i-a dat naștere lui Namiko. Dacă pentru ea a fost primul copil, nu se poate spune același lucru despre Cabral, care mai avea deja o fată, dintr-o căsnicie anterioară.

De ce pe fetița lui Cabral o cheamă Namiko

Totuși, relația dintre fiica prezentatorul TV și Andreea Ibaka este una bună, dovedită mai ales de faptul că Inoke a fost cea care a ales numele fetiței lor, Namiko.

La acel moment, Andreea Ibaka a explicat pe blogul ei ce semnificație are numele ales pentru fetița ei și a lui Cabral.

Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a explicat soția lui Cabral pe blogul ei.

Cabral Ibaka și soția lui s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. Nu a trecut mult până între cei doi să se înfiripe ceva, mai ales că au urmat și alte proiecte comune. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în 2018 au devenit părinți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: