Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu cu două femei odată. Cum este posibil și cine sunt tinerele care i-au luat locul FOTO

Alex Bodi a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu cu două femei odată. Cum este posibil și cine sunt tinerele care i-au luat locul FOTO

GALERIE FOTO (4) Alex Bodi a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu cu două femei odată. Cum este posibil și cine sunt tinerele care i-au luat locul FOTO

Alex Bodi a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu cu două femei odată. Sătul de instabilitatea emoțională a fostei sale soții, bărbatul a decis că Bianca este de domeniul trecutului și că e timpul să treacă mai departe. Acesta și-a plănuit viitorul apropiat alături de… două femei.

Alex Bodi a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu cu două femei

Deși au petrecut săptămâni întregi împreună, pe timpul pandemiei, Bianca și Bodi s-au despărțit din nou. Vedeta și-a luat bagajele din casa de la Mediaș a bărbatului și s-a făcut nevăzută, așteptând, desigur, că acesta să-i plângă de dor. Numai că, surpriză! Alex Bodi nu numai că n-a rugat-o să revină alături de el, așa cum se întâmpla de fiecare dată, ci a dat-o uitării pentru alte două femei.

Potrivit unor surse din anturajul bărbatului, Alex Bodi a înlocuit-o pe Bianca cu Cassandra, o brunetă focoasă, care s-a mutat deja în casa acestuia. Cei doi sunt de nedespărțit și par să petreacă clipe de calitate împreună, dacă e să judecăm după postările din mediul online. Afaceristul are, însă, și o altă candidată la sentimentele sale. E vorba despre rusoaica Daria, care îl așteaptă la Londra.

Cine sunt tinerele care i-au luat locul Biancăi Drăgușanu

Chiar dacă bruneta Cassandra îl face fericit, Alex Bodi a lăsat opțiunile deschise. Asta pentru că rusoaica Daria îl așteaptă în Londra la începutul lunii iunie. Prietenii afaceristului au mărturisit că Bodi este foarte atras de rusoaică și că aceasta mereu reușește să-l facă să se simtă bine în compania ei. Motiv pentru care aceasta n-a dispărut din viața lui nici măcar pe timpul împăcării cu Bianca Drăgușanu.

“Alex și Daria urmează să se vadă în curând. La începutul lunii iunie, el va pleca la Londra pentru câteva săptămâni. Acolo, desigur, va locui cu rusoaica, pe care o place mult pentru că este o tipă foarte deschisă, amuzantă, liniștită și sigură pe ea. Lângă ea Alex este tot numai un zâmbet. Cu Bianca, în schimb, este mereu tensionat și atent să nu spună vreun cuvânt care să o supere. O mai iubește, sigur, dar nu vrea să se mai împace cu ea. Este convins că Bianca pur și simplu nu știe să trăiască frumos, să iubească frumos”, au declarat surse din apropierea milionarului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: