Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan, apariție în The Sun! “Un model Playboy, acum agent de fotbal vrea să investească la Hermannstadt ”

Anamaria Prodan, apariție în The Sun! “Un model Playboy, acum agent de fotbal vrea să investească la Hermannstadt ”

anamaria prodan, investitor fotbal,

Anamaria Prodan a intrat în atenția presei internaționale după ce a declarat că ar putea investi în clubul Hermannstad. Englezii au inserat în articol și foarte multe fotografii cu sexy impresara.

“Anamaria Prodan, un fost model Playboy, despre care se spune că este cel mai sexy agent de fotbal din lume. Acum, Anamaria Prodan vrea să investească la clubul din România, Hermannstadt. Prodan poate nu este cunoscută aici, dar pe Instagram are o mulțime de fani, 642.000. Postează o mulțime de fotografii în costum de baie pentru sutele de mii de urmăritori pe care îi are pe Instagram”, scriu jurnaliștii de la The Sun.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🙏🍀❤️ #stayhome

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

Englezii au amintit că este căsătorită cu un fost fotbalist Laurențiu Reghecampf. Nu au uitat să amintească nici faptul că impresata a realizat cel mai impresionant transfer din România. În 2016, Anderlecht a plătit aproape 9 milioane de lire celor de la Steaua pentru Nicolae Stanciu. Englezii au scris și despre faptul că sexy impresara a mai făcut parte în trecut din conducerea altor cluburi.

Jurnaliștii de la The Sun au amintit și că impresara a pozat pentru Playboy în urmă cu 12 ani și nu ar refuza să o facă din nou.

Anamaria Prodan, posibil investitor

Clubul Hermannstadt nu se află într-o situație tocmai bună. Are datorii de 700.000 de euro la jucători, iar dacă nu va face rost de această sumă rapid pierde licența. Restanțele financiare sunt din octombrie anul trecut până în luna februarie a acestui an. Zilele trecute, Anamaria Prodan a spus că și-ar dori să preia un club de fotbal, așa că toți ochii s-au îndreptat spre Hermannstadt.

Președintele Iuliu Mureșan a propus o amânare de plată, după o schemă bine stabilită. Fotbaliștii ar urma să primească un salariu pe 5 iunie și altul pe 25 iulie. Restul sumelor ar putea fi plătite când vor veni banii din drepturile tv pe sezonul viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: