Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns să arate azi Roxana Marcu. A plecat din țară, imediat după demisia de la Antena Stars FOTO

Cum a ajuns să arate azi Roxana Marcu. A plecat din țară, imediat după demisia de la Antena Stars FOTO

GALERIE FOTO (5)

Rocsana Marcu are o carieră în televiziune de peste 20 de ani, iar timp de trei ani a prezentat matinalul de la Antena Stars. După ce colaborarea cu postul de televiziune s-a încheiat, cântăreața a părăsit România.

Rocsana Marcu a plecat din țară după ce a încheiat colaborarea cu Antena Stars

Acum, vedeta se află departe de granițele țării și încearcă să își facă o carieră în afară. Ea a continuat să cânte și să scoată piese, dar acum o face mai mult pentru publicul din afara României, pentru că imediat după ce a plecat de la Antena Stars, vedeta a decis să părăsească țara natală.

Rocsana Marcu a trecut și printr-o transformare de look, s-a vopsit, pare că a pus și câteva kilograme în plus, dar în toate fotografiile de pe rețelele de socializare ea este zâmbitoare, semn că îi merge bine departe de România.

Cântăreața a prezentat mai întâi matinalul de la Antena Stars, iar apoi a făcut parte din moderatorii emisiunii „Agenția VIP”. După trei ani și jumătate, însă, ea a dezvăluit că colaborarea ei cu postul TV s-a terminat.

Rocsana Marcu a plecat de la Antena Stars după o colaborare de peste trei ani

Dragii mei, aşa cum ştiți, am împărțit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece îmi respect publicul şi prietenii formați de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiți chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional”, a explicat Rocsana Marcu.

Vedeta a mărturisit că planurile de viitor ale ei și al conducerii nu mai coincid, acesta fiind motivul pentru care a decis să plece. Totuși, au existat voci care au spus că Rocsana Marcu a fost dată afară, din cauza unui conflict cu conducerea.

Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacție enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audiența acestui post, alături de o echipă minunată. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 3 ani şi jumătate şi vreau să le mulțumesc celor din conducerea Antenei Stars dar și echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi iar viitorul sună bine!”, scria vedeta la acel moment.

Rocsana Marcu este prezentă în diferite showuri TV de peste 20 de ani. Ea are două fetițe, iar acum nu mai locuiește în România.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: