Redactia.ro
Home » TV » Flavia Mihășan este în culmea fericirii!

Flavia Mihășan este în culmea fericirii!

Flavia Mihășan este în culmea fericirii!

Flavia Mihășan este în culmea fericirii. Mai are un pic și va deveni mamă, iar acum a fost cerută în căsătorie de Marius Moldovan. Cei doi vor deveni părinți dintrun moment în altul.

Anunțul a fost făcut chiar de frumoasa Flavia, pe pagina ei de Instagram, unde a pus prima imagine cu inelul de logodnă. „Da, Marius Moldovan’, a scris îndrăgita prezentatoare a rubricii Meteo de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Fosta prezentatoaare de la emisiunea „ Neatza cu Răzvan și Dani abia așteaptă momentul în care va deveni mama și își va ține în brațe pentru prima dată băiețelul. Ea își ține la curent fanii cu evoluția sarcinii. Postează din ce în ce mai des imagini cu burtica de gravidă.

Flavia recunoaște că nu a avut o sarcină cu probleme, ba din contră, fapt pentru care a avut timp să se odihnească și consideră ă este pregătită pentru venirea primului ei copil. Însărcinată în 37 de săptămâni, ea poate să nască în orice moment. Până atunci își delectează fanii cu poze cât mai adorabile cu burtica, dar și alături de iubitul ei, Marius Moldovan, tatăl copilului.

Flavia a mărturisit că vrea să nască natural, chiar și fără epidurală. „Eu așa îmi doresc, să nasc natural, fără epidurală, dar nu se știe. Am avut o super sarcină. Nu pot să mă plâng de nimic, nu mi-a fost rău, nu am avut pofte. (…). Sper să reușesc să nasc natural, dar nu exclud varianta cezarianei, dacă e nevoie. Important este să fie sănătos și bine copilul’, a declarat Flavia la Neatza.

Flavia Mihășan și Marius s-au cunoscut la repetițiile pentru „Mamma Mia!

Vedeta Antena 1 a început să se gândească deja și la botezul micuțului. Flavia și iubitul ei, Marius Moldovan, au pregătit chiar și camera copilului. Deși initial ea voia să facă separat camera bebelușui, vedeta a mărturisit că se simte atât de atașată de el, încât vrea să-l țină cu ea în camera. Ea i-a cumpărat pătuțul, i-a spălat și i-a călcat hăinuțele pe care le va purta până la șase luni și i-a cumpărat și hăinuțe până la vârsta de cinci ani.

Tatăl copilului este Marius Moldovan. El este un dansator profesionist pe care l-a cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!. Marius are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca.

După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale. În prezent lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Citește și: Roxana Ionescu cerută în căsătorie. Când va avea loc nunta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: