Redactia.ro
Home » Știri » România, inclusă pe lista scurtă a celor mai sigure destinații de vacanță

România, inclusă pe lista scurtă a celor mai sigure destinații de vacanță

România

Italienii sunt încurajați să vină în România pentru o vacanță sigură. Cei de la Esquire Italia au alcătuit o listă foarte scurtă a destinațiilor europene sigure pentru vacanța de vară în acest an, iar țara noastră se află pe ea.

Pe listă se mai află doar Grecia, Croația și Portugalia, țări în care numărul cazurilor de Covid-19 este „foarte mic și, deci, sunt considerate sigure”.

„Din lista noastră de destinații turistice europene sigure și perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendința să o viziteze cel mai puțin. Cu toate acestea, este o greșeală: pentru iubitorii de mâncare, drumeții pe munte și plimbări în orașe, România este un adevărat paradis.

Iar costurile sunt foarte accesibile. 2020 este anul perfect pentru a o descoperi. România este printre cele mai sigure țări de pe tot continentul când vine vorba de pandemia de coronavirus”, scrie Esquire despre România.

Italienii mai spun că toate aceste țări de pe listă se află la o distanță relativ mică de Italia. Cel mai important lucru este că toate au foarte puține cazuri de infecții cu Covid-19 și, prin urmare, sunt considerate cele mai sigure. Până în prezent, Româniaa a raportat 23.400 de cazuri cu Covid-19, Grecia a confirmat 3.227 de cazuri, Portugalia 38.089 de cazuri, iar Croația doar 2.269 de cazuri.

Italia oferă bonusuri de vacanţă de până la 500 de euro

Italia, una dintre ţările europene cel mai puternic afectate de pandemia de coronavirus, încearcă cu orice preţ să stimuleze revenirea sectorului turistic, foarte important pentru economia țării.

Guvernul italian s-a angajat să ofere „bonusuri de vacanţă” de până la 500 de euro, menite să îi stimuleze financiar pe italieni (dar și pe românii stabiliți în Italia) să meargă în concedii în peninsulă. Vor putea beneficia de bani doar cei ale căror venituri anuale nu depăşesc 40.000 de euro.

Bonusul vine în trei variante: 150 de euro pentru o singură persoană, 300 pentru o gospodărie cu două persoane şi 500 de euro pentru o familie compusă din trei persoane sau mai mult, a explicat miercuri conducerea Agenzia delle Entrate (Fiscul italian), potrivit Agerpres.

Alocaţia poate fi utilizată într-o structură hotelieră (hoteluri, cameră de oaspeţi, B&B) de pe teritoriul Italiei, începând cu 1 iulie şi până la 31 decembrie 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: