Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu, mai sexy ca niciodată! Cum a apărut campioana de la US Open

Bianca Andreescu, mai sexy ca niciodată! Cum a apărut campioana de la US Open

GALERIE FOTO (3) Bianca Andreescu, US OPEN

Bianca Andreescu a împlinit 20 de ani și cu această ocazie s-a distrat alături de câțiva prieteni. Campioana de la Flushing Meadows a postat o poză în costum de baie, care a adunat rapid mii de aprecieri.

Bianca Andreescu, canadianca cu origini românești a profitat de pauza competițională și și-a petrecut ziua de naștere alături de mai mulți prieteni. Jucătoarea de tenis a postat o imagine în care este alături de cea mai bună prietenă a sa.

„Esti prietena mea nebună și adorabilă. Mă bucur ca ne-am putut sărbători zilele de naștere împreună” a fost comentariul scris de campioana de la US Open.

Bianca Andreescu spune pas turneului de la US Open?

Jucătoarea din Canada nu a decis deocamdată dacă va participa anul acesta la turneul de Grand Slam de la US Open, pe care l-a câștigat anul trecut. Competiția va avea loc între 31 august şi 13 septembrie. Mai mulți jucători de top au anunțat deja că nu vor zbura în SUA. Aceștia sunt nemulțumiți de restricțiile și condițiile impuse de organizatori.

“Arthur Ashe este arena unde am câştigat primul meu titlu de Grand Slam. Nu am nicio îndoială că federaţia de tenis din Statele Unite a pus la punct cel mai bun plan pentru siguranţa tuturor pentru ca tenisul să reînceapă în 2020. Nu a fost deloc o decizie simplă şi înţeleg opiniile fiecăruia în legătură cu acest subiect şi a dificultăţilor impuse de călătorie”, a spus campioana.

Anul trecut, Bianca a câștigat titlul la US Open după ce a învins-o în finală pe mult mai experimentata, Serena Williams.

Problemele de sănătate nu-i dau pace

Jucătoarea de tenis nu s-a refăcut încă după accidentarea de anul trecut. Bianca a anunțat că revine pe teren, dar a fost nevoită să amâne totul. Are în continuare probleme la genunchi. Săptămâna următoare ar fi trebuit să participe la turneul demonstrativ de la Charleston, dar a anunțat că nu va fi prezentă. La acestă competiție vor participa nume importante din tenis printre care Sofia Kenin, Madison Keys, Vika Azarenka sau Sloane Stephens.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: