Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu nu joacă la Australian Open! De ce s-a retras!

Bianca Andreescu nu joacă la Australian Open! De ce s-a retras!

Bianca Andreescu nu joacă la Australian Open

Bianca Andreescu nu joacă la Australian Open! Canadianca de origine română a postat un mesaj în care le explică fanilor de ce a luat această decizie.

Bianca Andreescu nu s-a recuperat în totalitate, după accidentarea suferită la Turneul Campioanelor, de la Shenzhen. Atunci a fost nevoită să se retregă şi a crezut că va avea timp să se refacă până la Australian Open. Spre dezamăgirea fanilor a anunţat că recuperarea nu a decurs aşa cum se aştepta şi nu poate participa la primul turneu de Grand Slam al anului.

„Este prea devreme pentru procesul meu de recuperare, din păcate nu pot juca în acest an. A fost o decizie foarte grea pentru că iubesc să joc la Melbourne, dar trebuie să respect planul de recuperare pentru genunchiul şi corpul meu. Abia aştept să revin curând în Australia”, a postat Andreescu pe Twitter.

Bianca Andreescu a avut un an de excepţie

Anul 2019 a fost cel mai bun din cariera jucătoarei de tenis. Chiar dacă are doar 19 ani a reuşit să urce în clasamentul WTA, până pe locul 6. A câştigat trei titluri anul trecut la Indian Wells, Toronto şi US Open. La competiţia de la Auckland a ajuns până în finală. Jucătoarea de tenis a fost desemnată sportiva anului de presa canadiană. Bianca Andreescu a început 2019 pe locul 152 WTA şi l-a terminat în Top 10. Simona Halep şi Bianca Andreescu sunt singurele jucătoare din top 10 WTA care nu au participat la niciun turneu în această săptămână. Constănţeanca întră pe teren săptămâna următoare, la Adelaide.

Citeşte şi: Simona Halep se relaxează înaintea turneului! A mers cu iubitul la piață

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: