Redactia.ro
Home » Monden » Doinița Oancea se mărită. Cum arată iubitul actriței

Doinița Oancea se mărită. Cum arată iubitul actriței

GALERIE FOTO (2) Doinița Oancea

Doinița Oancea se mărită! Actrița a dezvăluit, în direct, că partenerul ei a cerut-o de soție. Ca evenimentul în sine să fie și mai special, cererea în căsătorie a avut loc chiar de ziua vedetei, departe de plaiurile mioritice.

Doinița Oancea și iubitul ei se căsătoresc

Anunțul fericitului eveniment a fost făcut chiar de actriță. Deși ea și-a ținut până acum relația departe de lumina reflectoarelor, acum ea a decis să împărtășească cu toți cei de acasă această fericire. Astfel, Doinița Oancea a anunțat la emisiunea „Vorbește lumea” că ea și iubitul ei se vor căsători cât de curând.

Cei doi au fost mai întâi prieteni, iar apoi între Doinița Oancea și Adi, iubitul ei s-a înfiripat o relație de dragoste frumoasă, care durează deja de mai bine de doi ani.

Vedeta l-a ținut pe omul de lângă ea departe de lumina reflectoarelor și de aceea mulți credeau că între ea și Augustin Viziru ar fi fost mai mult decât o relație de prietenie. Acum, ea a pus, cu siguranță, capăt tuturor acelor zvonuri, pentru că a spus că se va mărita cu iubitul ei, Adi.

Cum a fost cerută de nevastă Doinița Oancea

S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă așteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne și căsătorim la un moment dat. Ne cunoaștem de foarte mulți ani și suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani, am început să cred că el este ok și că putem avea o relație. Este o viață normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face și altele pe lângă”, a declarat Doinița Oancea la „Vorbește lumea”.

 

Cei doi se înțeleg de minune și chiar locuiesc împreună de mai mult timp. Acum, vedeta a ținut să împărtășească fericitul eveniment cu fanii ei.

Înainte de această

Iubitul Doiniței Oancea
Iubitul Doiniței Oancea

relație, Doinița Oancea a fost cu Ionuț Ghenu, actualul iubit al Lorei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: