Redactia.ro
Home » Monden » Detalii uitate din trecutul lui Costin Mărculescu. Pe cine a cerut în căsătorie de două ori

Detalii uitate din trecutul lui Costin Mărculescu. Pe cine a cerut în căsătorie de două ori

Costin Mărculescu relație Oana Zăvoranu

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi, în cada din apartamentul său din sectorul 3 al Capitalei. Trecutul tumultuous al acestuia a fost cel care l-a pus pe actor de nemumărate ori în atenția presei și a publicului.

Costin Mărculescu a cerut-o de nevastă pe Oana Zăvoranu de două ori

La un moment dat, el chiar a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu. În anul 2004, povestea chiar el, a fost invitat la o emisiunea la televiziunea publică, a cărei gazdă era chiar Oana Zăvoranu.

În cadrul interviului, actorul a fost atât de uimit de frumusețea, umorul și spiritul liber al brunetei, încât după interviul el a cerut-o pe brunetă în căsătorie. Tot actorul a povestit că o relație nu s-ar fi putut înfiripa între ei doi, din moment ce Oana Zăvoranu era deja într-o relație, cu Gabriel Coveșeanu.

Oana Zăvoranu (n. red ) era luată, ea fiind atunci cu Coveşeanu”, a mărturisit actorul la acea vreme.

Costin Mărculescu a insistat ca Oana Zăvoranu să îi fie soție

Mai mult decât atât, Costin Mărculescu i-a mai cerut-o încă o dată actriței să îi fie soție, după ce aceasta a postat un mesaj într-un ziar.
La doar câteva luni după prima cerere în căsătorie, actorul și-a amintit că a văzut într-un ziar o cerere a brunetei, care era în căutarea marii iubiri.

Caut actor, bogat, inteligent, sufletist, potent…”, scria în anunțul făcut de Oana Zăvoranu.

Desigur că nu a putut să se abțină nici de această dată, așa că i-a transmis din nou Oanei dacă vrea să îi fie el partener

I-am trimis un mesaj cu descrierea respectiva, actor, bogat, inteligent…Te mariti cu mine? Apoi m-am semnat”, a explicat actorul.

Totuși, nici de această dată nu a fost să fie, pentru că Oana Zăvoranu era deja cuplată cu Pepe, cel care avea să îi devină și soț.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria casă, după mai multe zile de absență.

Etichete: