Redactia.ro
Home » Monden » Ultima imagine cu Costin Mărculescu în viață. Ce mesaj a postat înainte de a muri

Ultima imagine cu Costin Mărculescu în viață. Ce mesaj a postat înainte de a muri

GALERIE FOTO (3) A murit Costin Mărculescu

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort, în propria lui locuință din București. Vecinii l-au văzut ultima dată sâmbătă, când a ieșit să își plimbe câinele.

Tot patrupedul a fost cel care i-a alertat pe locuitorii din apropiere că ceva nu este în regulă. Câinele a lătrat și a urlat încontinuu, dar cum știau că are prieteni și o familie care să aibă grijă de starea lui de sănătate, vecinii nu s-au alarmat că ceva rău i s-ar fi putut întâmpla actorului

Ultima imagine cu Costin Mărculescu în viață

De altfel, de bănuit a dat și faptul că actorul a dispărut de pe rețelele de socializare, ultima postare făcută de el fiind pe 27 mai.

În acel mesaj distribuit de Costin Mărculescu pe rețelele de socializare îi urează toate cele bune unui bun prieten al său. “Astăzi, 27 mai, este ziua de naștere a bunului meu prieten Doru Calangiu care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie, iar eu am furat startul la terase”, a scris Costin Mărculescu.

O altă postare făcută este în spirit de glumă, pe seama evenimentelor care nu pot avea loc, din cauza pandemiei. Aceasta este ultima imagine cu actorul în viață.

“Atenție pentru soliști, lăutari și formații. Sămbăta viitoare pe 30 Mai am două nunți una la Satu Mare de 580 de persoane și una de 440 de persoane la Mangalia. Ambele încep la orele 20.00. Salariul negociabil doar cu micul amendament că cine vrea trebuie să participe la ambele. Aștept doritori”, este unul dintre mesaje.

Vestea morții lui Costin Mărculescu i-a șocat apropiații

Toți cei apropiați lui Costin Mărculescu sunt fără cuvinte. Aceștia au explicat că știau că actorul se confrunta cu depresia, dar nu s-au așteptat să primească această veste tristă.

“Pur și simplu apropiații m-au informat că a fost găsit mort în cadă și fiind prieteni de ani de zile și vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind și în apropiere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se știe faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de carieră, ca să spun așa”, a declarat o prietenă.

Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani luna aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: