Redactia.ro
Home » Știri » Cine a fost Costin Mărculescu. Cum a fost găsit acesta de către pompieri și polițiști

Cine a fost Costin Mărculescu. Cum a fost găsit acesta de către pompieri și polițiști

Costin Marculescu

Moartea actorului Costin Mărculescu a căzut ca un trăsnet în lumea showbiz-ului românesc. Actorul care pe 29 iunie avea să împlinească vârsta de 51 de ani a fost găsit fără suflare în apartamentul său din București.

Chiar dacă de-a lungul carierei sale acesta a fost implicat în diferite scandaluri, cei care au ales să rămână lângă el au ales să îl ajute cum au putut mai bine.

Costin Mărculescu a murit la vârsta de 50 de ani

În noaptea de miercuri spre joi, Costin Mărculescu a fost găsit mort în casa sa din București. Acesta nu a mai fost văzut de trei zile, nu răspundea la telefon, iar vecinii i-au auzit câinele lătrând insistent în apartament.

Cei care au alertat autoritățile au fost vecinii, care au trimis mesaje către emisiunea XNS, iar reportul Horațiu Tudor a sunat la 112.

Conform prietenilor, Costin ar fi fost văzut ultima oară în cursul zilei de sâmbătă, când a ieșit cu câinele la plimbare. În ultima perioadă, Costin Mărculescu părea să se retragă definitiv din lumea mondenă, având în vedere că de-a lungul carieri sale a fost implicat în mai multe scandaluri.

Cine a fost Costin Mărculescu și cum a ajuns el celebru

Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova, acesta debutând în telviziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani.

Costin a apărut prima dată în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în lumea filmului a debutat î n 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”.

A jucat în Liceeni, în anul 1986 alături de Tamara Buciuceanu, Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu etc.

A absolbit Academia Națională de Teatru și Film I.L Cragiale promoția 1989-1993, și a fost invitat în mai multe emisiuni de divertisment în calitate de actor și cântăreț.

De asemenea, Mărculescu a colaborat cu mai multe Teatre, având peste 2.000 de spectacole în țară ți în străinătate jucând alături de Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă

Costin Mărculescu în vârstă de 50 de ai a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi, fără suflare în apartamentul în care acesta locuia singur, într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei.

Ultima oară acesta a fost văzut sâmbătă, când a ieșit să-și plimbe câinele.

Vecinii au fost îngrijorați pentru că o țeavă din apartamentul actorului s-a spart și a inundat mai multe locuințe, motiv pentru care au decis să anunțe autoritățile.

Pompierii au spart ușa pentru a intra în casa artistului, iar medicii de pe Ambulanță au fost cei care au anunțat decesul. Acesta a fost găsit în cadă, trupul actorului aflându-se în stare de putrefacție.

Apropiații actorului din Liceeni exlud varianta unei sinucideri, mai ales că acesta avea în plan să-și lanseze o carte chiar da ziua lui, pe 29 iunie.

Se știe faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de carieră, ca să spun așa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna știa să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie urma să publice o carte „Bombă cu fitil aprins” și știu că își dorea foarte mult acest lucru”, a declarat o prietenă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: