Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini de la casa lui Costin Mărculescu. Actorul a fost găsit fără suflare FOTO

Primele imagini de la casa lui Costin Mărculescu. Actorul a fost găsit fără suflare FOTO

GALERIE FOTO (4) Costin Mărculescu a murit

Actorul Costin Mărculescu a murit. Acesta a fost găsit decedat în cadă, în baia din casa lui. După mai multe zile în care nu a dat niciun semn de viață și mai mult decât atât, în care nu a postat nimic pe rețelele de socializare, vecinii au început să se îngrijoreze.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în casă

Totuși, ei nu au fost atât de alarmați pentru că știau că actorul are o familie care se poate interesa de starea lui de sănătate. De asemenea, nimeni nu s-ar fi gândit că el ar putea păți ceva rău. Costin Mărculescu avea 51 de ani.

Vecinii au fost, totuși, îngrijorați odată ce zgomotele care veneau din apartamentul actorului au început să fie tot mai dese și tot mai mari.
Câinele acestuia lătra foarte tare, dar vecinii au fost alarmați atunci când s-a spart o țeavă de apă, iar actorul nu a mai fost văzut de nimeni, în ciuda acestei defecțiuni.

În acel moment, vecinii au mers să sune la ușă, dar nimeni nu le-a răspuns, iar aceștia au bănuit că i s-a întâmplat ceva rău artistului care luna aceasta ar fi împlinit 51 de ani.

Suspiciunea morții a fost dată de un jurnalist

Pompierii ajunși la fața locului au confirmat decesul actorului.

Un jurnalist a fost cel care a alertat autoritățile, după ce a vorbit cu vecinii lui Costin Mărculescu. Aceștia i-au transmis că nu l-au mai văzut de mai multe zile, iar ultima dată când a fost zărit a fost când își plimba câinele. De asemenea, de bănuit a dat și țeava spartă, de unde a curs apă până la etajul șase.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a explicat jurnalistul Horațiu Tudor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: