Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum băieții lui Adrian Mutu. Mario împlinește 18 ani FOTO

Cum arată acum băieții lui Adrian Mutu. Mario împlinește 18 ani FOTO

GALERIE FOTO (2) Adi Mutu

Controversat și în același timp iubit, Adrian Mutu se poate lăuda cu o familie frumoasă, o carieră fotbalistică de succes și cu titlul de cel mai bun marcator din istoria naționalei României.

Cum arată copiii lui Adrian Mutu

Adrian Mutu nu mai locuiește în România de ani buni, ci este în Emiratele Arabe Unite alături de soția lui actuală, Sandra și copilul lor în vârstă de trei ani, Tiago.

Recent, el a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apar cei doi fii ai săi, Mario Mutu și Tiago, primul în vârstă de aproape 18 ani și celălat de doar trei ani.

Reacțiile din partea fanilor au venit imediat, iar aprecierile au curs lanț pentru fotografia postată pe rețeaua de socializare de fostul Briliant al României.

Fiii lui Adi Mutu
Fiii lui Adi Mutu

“Felicitări pentru copilaşii tăi!”, “Sigur îţi moştenesc şi talentul”, “Doamne, ce mare s-a făcut Mario”, “Să-ţi trăiască, să fie sănătoşi! „Felicitări! Mario îți seamănă atât de tare”, „Doamne, ce mare s-a făcut… parcă ieri s-a născut”, „Wow, cât de mare e Mario” au fost câteva dintre comentariile la fotografie”, au scris internauţii.

Adrian Mutu, o carieră și o viață tumultuoasă

Adrian Mutu a fost cel mai bun marcator al naționalei României, dar scandalurile s-au ținut lanț de el. Chiar înainte de un meci important, dintre România-Macedonia, în anul 2004, Mutu a mers alături de colegi la un club de striptease, unde au petrecut până dimineață.

Apoi, la doar o lună distanță de acest eveniment, când a fost arătat cu degetul de mulți, Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaină, în urma unui test antidrog neanunțat. La acel moment, el juca pentru Chelsea Londra, iar în urma testului pozitiv, care dovedea că fotbalistul se drogase, conducerea clubului de fotbal a decis să îl dea afară pe român.

Mutu are patru copii, din trei căsnicii diferite, cu Alexandra Dinu, Consuelo Gomez și cu actuala soție, Sandra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: