Redactia.ro
Home » TV » Anunțul făcut de Iuliana Marciuc și Adrian Enache după 25 de ani de relație: „Nu mi-e rușine să recunosc”

Anunțul făcut de Iuliana Marciuc și Adrian Enache după 25 de ani de relație: „Nu mi-e rușine să recunosc”

GALERIE FOTO (2) Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Adrian Enache și Iuliana Marciuc au împlinit 25 de ani de relație și au sărbătorit cum se cuvinte acest moment important din viața lor.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache, împreună de 25 de ani

Adrian Enache și Iuliana Marciuc sărbătoresc 25 de ani de când sunt împreună. Aceasta este o dovadă clară că dragostea lor a trecut testul timpului, chiar dacă au fost mulți care nu au crezut în relația lor.

Cei doi s-au îndrăgostit într-un moment nepotrivit, pentru că ambii aveau deja parteneri de viață. Adrian Enache era căsătorit și avea și un copil, o fată alături de Corina Enache.

La rândul ei, Iuliana Marciuc era măritată cu omul de afaceri Remus Posea. Ambii au renunțat la relațiile lor de cuplu pentru a putea fi împreună, iar prima care a cerut divorțul a fost prezentatoarea de la TVR.

Criticile din partea presei și a oamenilor din jur au fost atât de dure, încât Iuliana Marciuc a mărturisit că a avut nevoie de consiliere psihologică pentru a putea trece peste acele momeente grele.

„Este evident că dragostea pentru Adrian m-a determinat să merg mai departe. Nu mi-e ruşine să recunosc! Dar este la fel de adevărat şi că am apelat la un psiholog pentru a rezista în toată această perioadă”, a povestit Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc, declarații despre povestea de dragoste cu Adrian Enache

Iuliana Marciuc a povestit că relația dintre ea și Adrian Enache este una ca în povești: cu bune, cu rele, cu romantism și gesturi tandre. Acum, cei doi au sărbătorit acest moment special din viața lor, un sfert de secol de relație, cu un tort ce amintește de toată perioadă petrecută împreună.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au împlinit 25 de ani de relație
Iuliana Marciuc și Adrian Enache au împlinit 25 de ani de relație

„Relaţia mea cu Adrian a avut toate ingredientele unei adevărate poveşti de iubire, cu momente de fericire nebună, cu vacanţe superbe, petreceri alături de prietenii cu care împărţeam clipele libere, dar şi cu zile de singurătate, încărcate de povara unei vieţi, într-un fel, clandestine. Spun «într-un fel», pentru că noi ne-am afişat împreună şi nu ne-am ascuns niciodată iubirea. Pot spune că ne completăm, avem preocupări şi gusturi comune şi că nu putem trăi fără iubire. El vine cu romantismul, eu cu pragmatismul, el cu visurile (doar e artist!), eu cu planurile concrete”, povestea Iuliana despre relația cu Adrian Enache.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: