Redactia.ro
Home » Monden » Puțini știu cum arată femeia care l-a făcut tată pe Tudor Chirilă! Iulia lucrează într-un domeniu diferit față de artist

Puțini știu cum arată femeia care l-a făcut tată pe Tudor Chirilă! Iulia lucrează într-un domeniu diferit față de artist

GALERIE FOTO (9) Tudor Chirila si sotia sa

Solistul trupei Vama Veche, Tudor Chirilă nu își mai caută marea dragoste, deoarece a găsit-o în urmă cu ceva ani. Puțină lume știe cine este soția și mama copiilor artistului.

Puțini știu cum arată femeia care l-a făcut tată pe Tudor Chirilă! Iulia lucrează într-un domeniu diferit față de artist

Tudor Chirilă, în vârstă de 46 de ani este unul dintre artiștii din România care și-au păstrat familiile departe de lumina reflectoarelor. Deși în urmă cu câțiva ani, cântărețul se număra printre artiștii burlaci. Ei bine, se pare că solistul s-a îndrăgostit iremediabil de femeia, care ulterior i-a devenit soție și mama celor doi copii ai săi.

De mai bine de cinci ani, Iulia Mîzgan este soția lui Tudor Chirilă, la finalul anului 2016, aceasta a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel. Juratul de la Vocea României a scris într-o postare pe rețelele de socializare că soția sa este „o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”.  Iulia lucrează în marketing și PR, desfășurându-și activitatea la un post de radio.

 

Tudor Chirilă, un bărbat împlinit

Tudor Chirilă a avut de-a lungul timpului câteva relații celebre pline de peripeții, una fiind cu Dorina Chiriac, și una cu Andreea Raicu. Dar în prezent, Tudor Chirilă trăiește o poveste de dragoste cu Iulia.

Întotdeauna artistul a preferat să-și țină familia departe de ochii curioșilor. Înaintea de nașterea  primului copil, Tudor a transmis un mesaj.

Da, voi avea un copil. Şi îmi doresc ca atât presa, cât şi publicul să înţeleagă şi să respecte faptul că atât copilul, cât si mama lui sunt parte din viaţa mea PRIVATĂ. Aceasta este singura declaraţie pe care o fac pe acest subiect. Un copil are dreptul de a veni pe lume fără să fie discriminat prin preluarea unei celebrități care nu îi aparține. Dacă la un moment dat voi simţi nevoia să scriu sau să vorbesc despre copilul meu, o voi face pentru că va fi alegerea mea, nu pentru a satisface curiozitatea publicului sau a presei avide de senzaţional, a spus Tudor Chirilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: