Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 11 septembrie 2020. Ce temperaturi vor fi în principalele orașe din România

Vremea ANM 11 septembrie 2020. Ce temperaturi vor fi în principalele orașe din România

vremea

Vremea ANM 11 septembrie 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în această zi. Potrivit informațiilor oferite de aceștia, temperaturile din țara noastră vor fi mari, mai mari decât ar fi normal pentru această perioadă. Vor exista, totuși, și zone în care vor exista averse șui descărcări electrice.

Vremea ANM 11 septembrie 2020 pentru București

Soarele va arde pe cerul Capitalei, vineri. Temperatura maximă va fi de 29 de grade, astfel că nici nu se va simți că este, de fapt, toamnă. Noaptea, temperaturile vor scădea considerabil și termometrele vor arăta doar 16 grade Celsius. Vântul va sufla cu 19 km/h.

Vremea ANM 11 septembrie 2020 pentru Constanța

Și în Constanța vremea va fi frumoasă, potrivit anunțului făcut de meteorologii, care au anunțat prognoza meteo pentru Constanța. Astfel, temperaturile vor fi mari. Maxima zilei de vineri va fi de 26 de grade Celsius, în timp ce noaptea minima va fi de 21 de grade Celsius. Spre seară, vântul va începe să sufle cu putere, cu rafale de până la 30 km/h.

Vremea ANM 11 septembrie 2020 pentru Iași

Cald va fi și în Iași, după cum arată anunțul făcut de meteorologi. Termometrele vor arăta pe timpul zilei valoarea de 26 de grade Celsius, iar noaptea minima de 12 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 17 km/h.

Vremea ANM 11 septembrie 2020 pentru Cluj

În Cluj-Napoca va fi mult doare, după cum au anunțat meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie. Valoarea din termometre va ajunge la maximum 28 de grade Celsius pe timpul zilei. Noaptea, se vor înregistra doar 13 grade Celsius.

Vremea ANM 11 septembrie 2020 pentru Brașov

În Brașov, cerul va fi parțial însorit, dar va fi destul de cald pentru această perioadă. Astfel, temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius. Noaptea, minima va fi de 12 de grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: