Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 10 septembrie 2020. În ce oraș va fi cel mai cald

Vremea ANM 10 septembrie 2020. În ce oraș va fi cel mai cald

vremea

Vremea ANM 10 septembrie 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în țara noastră, joi. Astfel, aceștia au informat că temperaturile se mențin la un nivel destul de ridicat în țara noastră, în ciuda faptului că sunt deja aproape la jumătatea primei luni de toamnă.

Specialiștii de la ANM au informat cum va fi vremea joi, iar veștile sunt bune pentru români. Vremea se menține caldă în continuarea.

Vremea ANM 10 septembrie 2020 pentru București

În Capitală, vremea se menține deosebit de caldă. Conform anunțului făcut de ANM, temperatura maximă a zilei de joi va fi de 29 de grade Celsius. Minima va fi de 17 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 13 km/h, iar șansele de ploaie sunt aproape de zero.

Vremea ANM 10 septembrie 2020 pentru Constanța

Turiștii care încă se află la malul mării au o veste bună de la meteoroloii ANM, care au anunțat cum va fi vremea pe litoral. Temperaturile se mențin mari, iar maxima va fi de 26 de grade Celsius. Minima va fi de 18 grade, așadar va fi destul de cald. În schimb, vântul va bate cu putere și va avea rafale de până la 20 km/h.

Vremea ANM 10 septembrie 2020 pentru Iași

În Iași se va înregistra cea mai mare temperatură din țară, potrivit informațiilor ANM. Astfel, maxima zilei de joi va fi de 30 de grade Celsius, iar minima va fi de 14 grade.

Vremea ANM 10 septembrie 2020 pentru Brașov

În Brașov, cerul va fi predominant însorit. Temperatura maximă de joi va fi de 26 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 10 grade.

Vremea ANM 10 septembrie 2020 pentru Cluj

În Cluj, va fi un soare strălucitor, iar temperaturile vor fi ridicate. Maxima de joi va fi de 26 de grade Celsius, în timp ce minima, ce va fi atinsă în timpul nopții, va fi de 10 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 11 km/h.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: