Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo ANM 9 septembrie 2020. Temperaturi de vară în România

Prognoză meteo ANM 9 septembrie 2020. Temperaturi de vară în România

GALERIE FOTO (2) vremea anm

Prognoză meteo ANM 9 septembrie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țară noastră, miercuri. Potrivit datelor furnizate de specialiști, temperaturile se mențin destul de mari în țara noastră, dar vor exista și zone în care vor apărea precipitații și chiar descărcări electrice.

Vremea va fi, în general, frumoasă, iar temperaturile se vor menține la un nivel destul de ridicat, chiar dacă suntem în prima lună de toamnă. Iată prognoza meteo pentru principalele orașe din România.

Prognoză meteo ANM 9 septembrie 2020 pentru București

Temperaturile continuă să fie mari în Capitală și va fi mult soare. Temometrele vor arăta o maximă de până la 26 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 9 grade Celsius.Vântul va sufla cu rafale de până la 11 km/h.

Prognoză meteo ANM 9 septembrie 2020 pentru Constanța

În Constanța va fi mult soare, iar vremea va fi plăcută. Turiștii care sunt la mare în această perioadă, se pot bucura încă de căldură. Maxima zilei de miercuri va fi de 26 de grade Celsius, în timp ce minima, ce se va înregistra pe timpul nopții, va fi de 18 grade Celsius. Vântul va bate cu rafale de până la 28 km/h.

Prognoză meteo ANM 9 septembrie 2020 pentru Iași

În Iași va fi mult soare, astfel că temperatura maximă a zilei va fi de 27 de grade Celsius. În schimb, minima va fi de doar 14 grade Celsius. Vântul va bate cu rafale de până la 15 km/h.

Prognoză meteo ANM 9 septembrie 2020 pentru Brașov

Miercuri, în Brașov, vremea va fi cu mult soare, iar temperaturile vor fi mai aproape de cele din vara ce tocmai a trecut decât cele potrivite toamnei. Maxima de miercuri din Brașov va fi de 25 de grade, în timp ce minima va fi de 12 grade.

Prognoză meteo ANM 9 septembrie 2020 pentru Cluj

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în Cluj. Maxima de miercuri va fi de 25 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de doar opt grade Celsius. Vântul va sufla cu 11 km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: