Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 8 septembrie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea

Vremea ANM 8 septembrie 2020. Meteorologii au transmis cum va fi vremea

GALERIE FOTO (3) vremea anm

Vremea ANM 8 septembrie 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea marți. Potrivit informațiilor furnizate de aceștia, vremea se mneține caldă, temperaturile vor fi în continuare mari. Totuși, vor exista și zone în care vor apărea ploi și descărcări electrice.

Prognoză meteo ANM 8 septembrie 2020. Cum va fi vremea în București

Vremea va fi însorită în Capitală, astfel că temperatura maximă care va fi înregistrată va fi de 28 de grade Celsius. Noaptea, tenperaturile mai scad și vor ajunge la 15 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 17 km/h.

Prognoză meteo ANM 8 septembrie 2020. Cum va fi vremea în Constanța

Senin va fi și la malul Mării Negre marți, astfel că turiști care încearcă încă să tragă de vară vor putea să stea la plajă. Temperaturile vor fi potrivite pentru acest lucru, maxima de marți fiind de 27 de grade Celsius, iar minima de 21 de grade Celsius. Totuși, vântul va bate destul de tare, cu rafale de până la 28 km/h. Șansele de ploaie sunt aproape de 0.

Prognoză meteo ANM 8 septembrie 2020. Cum va fi vremea în Iași

ANM a anunțat cum va fi vremea în Iași.Va fi mult mai frig decât luni, când temperaturile au fost de 32 de grade Celsius. Marți, ieșenii vor avea parte de doar 28 de grade, iar vremea va fi mai răcoroasă. Vântul va bate cu rafale de până la 24 km/h. Spre seară, temperaturile scad destul de mult, astfel că minima va fi de 12 grade.

Prognoză meteo ANM 8 septembrie 2020. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov vremea va fi mohorâtă, iar în anumite zone este posibil să apară furtuni. Maxima zilei va fi de 25 de grade, iar minima va fi de 13 grade.

Prognoză meteo ANM 8 septembrie 2020. Cum va fi vremea în Cluj

În Cluj, vremea va fi destul de călduroasă, dar este posibil să plouă. Maxima va fi de 25 de grade Celsius, iar minima de doar grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: