Redactia.ro
Home » Știri » Vremea ANM 4 septembrie 2020. Temperaturile scad drastic

Vremea ANM 4 septembrie 2020. Temperaturile scad drastic

vremea

Vremea 4 septembrie 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în ultima zi a săptămânii. Vara deja s-a terminat, dar termeraturile continuă să fie destul de ridicate. În anumite zone ale țării, este posibil să plouă și să existe descărcări electrice.

Prognoză meteo ANM 4 septembrie 2020 pentru București

În Capitală, vremea va fi ploioasă, potrivit anunțului făcut de meteorologii ANM. Și temperaturile scad brusc față de ziua precedentă, astfel că temperatura maximă din timpul zilei va fi de 23 de grade Celsius. Probabilitatea de precipitații este de 68%, iar șansele să aibă loc furtuni însoțite de descărcări electrice sunt de 43%. Minima va fi de doar 13 grade Celsius.

Prognoză meteo ANM 4 septembrie 2020 pentru Constanța

Vremea se strică și în Constanța, potrivit anunțului făcut de Administrația Națională de Meteorologie. Turiștii care doreau să petreacă un ultim weekend la mare nu prea au noroc, pentru că temperaturile vor fi mici și va ploua mai toată ziua. Maxima va fi de 23 de grade, în timp ce minima va fi de 17.

Prognoză meteo ANM 4 septembrie 2020 pentru Brașov

În Brașov, specialiștii au transmis că va fi o vreme răcoroasă. Astfel, maxima zilei de vineri va fi de 20 de grade Celsius, în timp ce minima se va situa în preajma valorii de 10 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 13 km/h, iar șansele de precipitații sunt de 65%.

Prognoză meteo ANM 4 septembrie 2020 pentru Iași

Meteorologii ANM au transmis că în Iași temperaturile vor fi destul de mici. Maxima zilei va fi de 22 de grade Celsius, iar minima va fi de 14 grade Celsius. Precipitațiile este posibil să apară, fiind șanse de 65%.

Prognoză meteo ANM 4 septembrie 2020 pentru Cluj-Napoca

În Cluj, cerul va fi parțial însorit, iar temperaturile vor fi cuprinse între 10 grade Celsius și 24 de grade. Vântul va bate cu rafale de 26 de km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: