Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM pentru weekend. Cum va fi starea vremii în principalele orașe din țară

Prognoza meteo ANM pentru weekend. Cum va fi starea vremii în principalele orașe din țară

vremea anm

Prognoza meteo ANM pentru weekend. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în acest weekend. Potrivit prognozei oferite de aceștia, vremea se va răci considerabil. Temperaturile de vară vor dispărea cu totul, iar toamna își va intra în drepturi, cu valori mai slabe ale mercurului din termometre, dar și cu precipitații, pe alocuri însoțite de descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în București

În Capitală, vremea va fi destul de caldă pentru această perioadă. Astfel, maxima de sâmbătă va fi de 26 de grade Celsius, iar minima va fi de 13 grade. Duminică, va fi un pic mai cald, iar soarele va străluci mai puternic, iar termometrele vor arăta temperaturi cuprinse între 14 și 28 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Constanța

Vremea de la malul mării va fi destul de plăcută în acest weekend, chiar dacă sunt la începutul toamnei, astfel că turiștii care doreau încă un weekend la mare, pot avea parte de vreme bună. Maxima de sâmbătă va fi de 26 de grade Celsius, iar minima va fi de 19 grade Celsius. Duminică, temperaturile vor fi ridicate, iar acestea se vor situa între 20 și 28 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Iași

Sâmbătă, vremea din Iași va fi mohorâtă, iar cerul va fi acoperit de nori mai toată ziua. Maxima va fi de 26 de grade Celsius, iar minima va fi de doar 14. Duminică, va fi mult soare, iar temperaturile vor fi cuprinse între 16 și 28 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Brașov

Temperaturile vor fi destul de ridicate pentru acestă perioadă pe tot parcursul weekendului. Astfel, sâmbătă vor fi între 11 și 22 de grade Celsius, iar duminică între 12 și 26 de grade.

Prognoza meteo ANM pentru weekend în Cluj-Napoca

În Cluj, acest weekend va fi unul însorit. Temperatura maximă de sâmbătă va fi de 25 de grade, în timp ce minima va fi de 11 grade. Duminică, vremea se menține caldă și temperaturile vor fi cuprinse între 12 și 27 de grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: