Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 11 august 2020. ANM a transmis că va ploua în mare parte din țară

Vremea 11 august 2020. ANM a transmis că va ploua în mare parte din țară

vremea anm

Vremea 11 august 2020. Meteorologii ANM au anunțat cum va fi vremea în țară. Potrivit acestora, starea vremii se menține caldă, iar pe alocuri vor fi temperaturi caniculare. Totuși, în anumite zone este posibil să plouă.

Vremea 11 august 2020 în București

În Capitală, este foarte posibil să apară o aversă de ploaie sau furtună. Termometrele vor arăta temperatura de 32 de grade Celsius, dar ce vom resimți, de fapt, stând afară va fi o temperatură de 34 de grade. Există o probabilitate de a ploua de 55%, iar șansele de a apărea furtuni și descărcări electrice sunt de peste 40%, informează meteorologii ANM. Spre seară, temperatura va scădea treptat și va ajunge la 20 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin și șansele de ploaie scad semnificativ.

Vremea 11 august 2020 în Constanța

La malul mării, vremea va fi călduroasă, iar temperatura maximă din ziua de marți va fi de 30 de grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla cu rafale de până la 18 km/h. Seara, temperatura se răcește și turiștii de la malul mării se vor bucura de 22 de grade Celsius. Norii se risipisc spre seară, iar șansele de ploaie sunt reduse.

Vremea 11 august 2020 în Brașov

Brașovenii vor avea parte de o zi ploiasă, potrivit anunțului făcut de meteorologii ANM. Astfel, probabilitatea de a ploua este de 55 %, în timp ce șansele de a avea loc furtuni cu averse sunt de 40%. Temperatura minimă va fi de doar 14 grade Celsius. Seara, vor fi 25% șanse de ploaie.

Vremea 11 august 2020 în Iași

În Iași, meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat că vremea va fi caracterizată de nori și soare. Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 17 km/h, iar probabilitatea de precipitații este de 25%.

Vremea 11 august 2020 în Cluj

În Cluj, vremea va fi extrem de ploaiasă și vor fi precipitații pe tot parcursul zilei. Temperaturile vor fi cuprinse între 15 și 30 de grade Celsius și aversele vor fi întâlnite toată ziua de marți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: