Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în România, 19 mai. Specialiștii ANM au emis o avertizare meteo. Cum arată prognoza pentru București, Iași, Brașov sau Constanța

Vremea în România, 19 mai. Specialiștii ANM au emis o avertizare meteo. Cum arată prognoza pentru București, Iași, Brașov sau Constanța

Vremea în România, 19 mai. Specialiștii ANM au emis o avertizare meteo. Cum arată prognoza pentru București, Iași, Brașov sau Constanța

Vremea în România, 19 mai. Meteorologii au emis o avertizare meteorologică de instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta a intrat în vigoare pe 18 mai și va fi valabilă până pe 21 mai, ora 09:00.

Vremea în România, 19 mai, conform ANM

Potrivit anunțului făcut de ANM, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în mod deosebit în regiunile sud-vestice, sudice și centrale, dar și în zonele montane. Pe alocuri, sunt așteptate averse cu caracter torențial și posibil descărcări electrice. Totodată, se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului și, pe arii restrânse, vijelii și căderi de grindină. Haideți să vedem cum arată prognoza meteo ANM pentru cele mai mari orașe ale țării.

Vremea în București

În Capitală, temperaturile se vor păstra ridicate, însă ziua de marți va fi una înnorată. Maxima zilei se va situa între 27 și 28 de grade C, iar minima va fi de 17-22. E posibil ca începutul zilei să fie ploios, însă la amiază ploaia se oprește. Soarele nu-și va face deloc apariția, însă vremea se va păstra plăcută.

Vremea în Constanța

La malul Mării Negre, soarele își va face timid apariția în cea de-a doua parte a zilei. Maxima zilei va fi de 22 de grade C, deci ne așteaptă o zi cât se poate de călduroasă.

Vremea în Brașov

La munte, cel puțin pe crestele înalte, se așteaptă condiții meteorologice severe. Specialiștii ANM au emis o avertizare meteo de ploaie și descărcări electrice pentru 19 mai. Maxima zilei va fi de 20 de grade C.

Vremea în Cluj

Ziua de 19 grade va fi una, în genere, plăcută, cu temperaturi ridicate. Cu toate acestea, cerul va rămâne acoperit de nori pe tot parcursul zilei.

Vremea în Iași

Și la Iași se așteaptă temperaturi crescute. Maxima zilei va fid e 25 de grade, iar minima de 16. Cerul va rămâne înnorat tot restul zilei, iar spre seară norii se risipesc. Nu sunt așteptate ploi în această regiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: