Redactia.ro
Home » TV » Fotografie rară cu Dorel din „Las Fierbinți” și soția sa. Actorul vorbește rar despre familia sa

Fotografie rară cu Dorel din „Las Fierbinți” și soția sa. Actorul vorbește rar despre familia sa

GALERIE FOTO (6) Fotografie rară cu Dorel din „Las Fierbinți”

Întreaga Românie îl cunoaște pe Dorel din Las Fierbinți, și este imposibil să nu îl recunoști dacă te întâlnești cu el pe stradă. De fapt, actorul care îl interpretează pe Dorel în serial, este Mihai Rait.

Dacă în serial, Dorel nu se prea descurcă cu femeile, în realitate, Mihai trăiește o adevărată poveste de dragoste, alături de soția sa, Ana Maria.

Fotografie rară cu Dorel din „Las Fierbinți” și soția sa. Actorul vorbește rar despre familia sa

Mihai Rait, este actorul care îl interpretează pe Dorel în serialul momentului „Las Fierbinți”, difuzat pe Pro Tv. Chiar dacă Dorel nu se descurcă prea bine cu femeile, Mihai Rait se poate declara un bărbat norocos.

Actorul trăiește o poveste de dragoste alături de soția sa, Ana Maria și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Dacă soțul ei este unul dintre cei mai apreciați actori din România, Ana nu și-a dorit niciodată să devină o vedetă, motiv pentru care a decis să rămână în umbră.

În urma cu trei ani, cei doi s-au căsătorit, iar un an mai târziu, a apărut pe lume băiețelul lor, care a împlinit doi ani recent.

La rândul lui, actorul a decis să fie discret cu familia sa, postând foarte rar imagini cu sotia si fiul sau. Însă, recent, Mihai a postat o imagine de senzație în care apare alături de soția sa.

Fiul lui Mihai Rait

Cum s-au cunoscut Mihai și Ana?

Povestea de iubire dintre Mihai Rait și Ana Maria a început la un spectacol de stand up comedy, iar de atunci dragostea dintre ei s-a accentuat pe zi ce trece.

Nașii celor doi au fost chiar colegul de platou, Bobonete și soția sa, Cătălina. Mihai Rait s-a născut în Hârșova, și i-a plăcut actoria de mic copil. Acesta joacă în spectacole interactive de improvizație și face parte din trupa ImproVizați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: