Redactia.ro
Home » Monden » Îi recunoști? Fac un cuplu de milioane pe micile ecrane, iar în viața reală sunt buni prieteni

Îi recunoști? Fac un cuplu de milioane pe micile ecrane, iar în viața reală sunt buni prieteni

GALERIE FOTO (3)

De 8 ani fac un cuplu de milioane pe micile ecrane, însă în realitate sunt prieteni de mai bine de 20 de ani. S-au cunoscut în adolescență și de atunci sunt de nedespărțit. De curând, s-au și înrudit. Vă dați seama despre cine e vorba?

Mihai Bobonete și Mihai Rait. O prietenie de peste 20 de ani

Joacă rolurile lui Bobiță și Dorel din serialul „Las Fierbinți”, difuzat de Pro TV, de opt ani, iar publicul îi iubește pentru chimia lor. Puțini știu, însă, că cei doi se cunosc de peste 20 de ani și tot de atunci sunt și prieteni.
Viața i-a adus împreună pe micile ecrane de mai multe ori. Înainte să fie frați în sitcomul de pe Pro TV, cei doi au jucat în filme precum „Vine Poliția” (2008), în „Nașa” (2011), dar și-n spectacole de stand up comedy.

Bobonete despre Mihai Rait: „Când ai prieteni pe viață, atunci n-ai trăit în zadar”

Cei doi au vorbit des despre relația lor. Chiar recent, Mihai Rait a dat publicității această fotografie din adolescența lor. „La mulți ani, Bobo! Hai că nu e nicio diferență între poza de acum 20 de ani și de azi. Nu s-a schimbat nimic”, a fost mesajul care a însoțit fotografia inedită.

Și Bobonete i-a făcut o declarație inedită, în urmă cu câțiva ani. „Când ai prieteni pe viaţă, până la moarte şi poate dincolo de ea, atunci n-ai trăit în zadar pe acest pământ şi nu ai de ce te întrista. Copii, soţie, rude sunt binevenite şi îţi schimbă viaţa, dar nu fac toate adunate cât un tovaraş alături de care ai crescut şi care e acolo ca anotimpurile, neschimbat şi de fiecare dată altfel!” declara pe atunci Mihai Bobonete.

frati las fierbinti
mihai bobonete nas mihai rait

Amintim că Mihai Bobonete și soția sa i-au fost nași de cununie lui Mihai Rait.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: