Redactia.ro
Home » Știri » Pe ea a parasit-o Victor Ponta pentru Daciana. Imagini cu prima sotie a fostului premier

Pe ea a parasit-o Victor Ponta pentru Daciana. Imagini cu prima sotie a fostului premier

GALERIE FOTO (3)

Toată lumea o cunoaște pe Daciana Sârbu, actuala soție a lui Victor Ponta. Însă acesta a mai fost căsătorit o dată, din 1998 până în 2006.

Conform stirile kanald.ro,  Victor Ponta si Roxana s-au iubit inca din liceu, unde au fost colegi. S-au casatorit insa ceva mai tarziu, in 1998, iar in 2001 avea sa vina pe lume si baietelul lor, Andrei.

Incet, ascensiunea politica a lui Victor Ponta pare sa fi daunat relatiilor de familie, iar in 2006 cei doi divortau, multi spunand ca actualul premier s-ar fi despartit pentru Daciana, cea care avea sa-i devina sotie mai tarziu. Conform actelor de la Judecatoria Buftea, divortul s-a pronuntat insa din vina ambilor soti, iar baietelul a fost incredintat mamei, Victor urmand sa achite o pensie alimentara de 2.500 de lei pe luna (stabilita de instanta la acea vreme).

Roxana a ramas cu baietelul, care acum are 13 ani, in vila din Chitila pe care o cumparasera cei doi.  Chiar daca la scurt timp dupa divort, Ponta s-a recasatorit cu Dacia Sarbu, care i-a daruit si o fetita, Andrei este in continuare apropiat de tatal sau. De altfel, baiatul merge la o scoala privata, iar toate cheltuielile sunt suportate de politician, spune aceeasi sursa.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini