Redactia.ro
Home » Monden » Ce sex va avea copilul lui Smiley și al Ginei Pistol? Artistul recunoaște că l-a șocat vestea: „O să fiu terminat”

Ce sex va avea copilul lui Smiley și al Ginei Pistol? Artistul recunoaște că l-a șocat vestea: „O să fiu terminat”

Ce sex va avea copilul lui Smiley și al Ginei Pistol_

Smiley și Gina Pistol și-au surprins fanii marți seara, după ce au postat un videoclip pe Youtube, în care au recunoscut că vor deveni părinți. Cuplul a vorbit despre momentele frumoase petrecute împreună, ce sentimente i-au încercat când au aflat că vor avea un copil și ce sex va avea copilul.

Ce sex va avea copilul lui Smiley și al Ginei Pistol? Artistul recunoaște că l-a șocat vestea: „O să fiu terminat”

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc au recunoscut că vor deveni părinți. Smiley și Gina Pistol au spus adevărul despre sarcina vedetei și cum au decurs lucrurile între ei.

În videoclipul postat pe Youtube, cei doi apar extrem de emoționanți și sinceri. Gina a avut unele momente în care a izbucnit în lacrimi, fiind sensibilizată de vorbele spuse de iubitul ei. Cu toate că cei doi au preferat să le spună apropiaților adevărul după ce vor fi siguri că sarcină este în regulă, presa a aflat adevărul și le-a divulgat secretul.

Nu s-a mai putut abține și Gina a mărturisit sexul copilului. Astfel, conform acesteia, Smiley va fi tătic de fetiță. Reacția artistului când a aflat că o să aibă o fetiță a fost senzațională. „Eu tot timpul am zis, le spuneam prietenilor, bă dacă o să fiu tată de fată o să fiu terminat.(..). Cumva, tații de fete devin foarte sensibili la fete, adică este foarte greu să-i refuzi ceva, ești victimă totală, a declarat Smiley.

Cum au reacționat Gina Pistol și Smiley când au aflat că vor deveni părinți

Deși nu au planificat acest lucru, Gina a rămas însărcinată la vârsta de 38 de ani.Deși avea simptomele specifice unei sarcini, inițial, prezentatoarea Tv a crezut că acestea sunt din cauza oboselii. După ce a făcut un test de sarcină, și a aflat că este însărcinată și-a anunțat iubitul că va deveni tătic.  Acest moment este unic în viața unui cuplu și fiecare reacționează diferit. Ei bine, neștiind cum să reacționeze, cei doi au început să râdă și să se bucure de acest dar. „Am luat testul de sarcină și i-am zis lui Andrei că sunt însărcinată. Ne uitam unul la altul și râdeam. Nu știu să explic trăirea aia pe care o aveam atunci„, a spus Gina plină de emoție.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de trei ani, timp în care au preferat să fie extrem de discreți cu relația lor, acest videoclip fiind prima apariție în care vorbesc deschis despre povestea lor de dragoste, și evident, despre copilul care se va naște anul viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: