Redactia.ro
Home » Monden » După ce s-a zvonit că divorțează, Alina Sorescu n-a mai rezistat:”Suntem foarte diferiți…”

După ce s-a zvonit că divorțează, Alina Sorescu n-a mai rezistat:”Suntem foarte diferiți…”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu pune capăt zvonurilor potrivit cărora este în prag de divorț de Alexandru Ciucu. „Vreau să-mi văd mai departe de activitate” a spus ea într-un interviu în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la PROTV.

Divorțează sau nu Alina Sorescu de Alexandru Ciucu

Presa a tot vehiculat în ultima vreme că Alina Sorescu ar divorța de creatorul de modă , Alexandru Ciucu. Într-un interviu telefonic pentru emisiunea de la ProTV , ”Vorbește Lumea” artista a pus capăt zvonurilor. Ea a precizat că vrea să-și vadă mai departe de activitate și familie și că este obișnuită cu speculațiile, potrivit avantaje.ro.

Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”, a spus vedeta.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împreună cu fiicele lor

Pentru a pune și mai mult capăt informațiilor nefondate , în mediul online, Alina a publicat recent numeroase imagini surprinse alături de Alexandru și de fiicele lor.

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, selfie, cadru apropiat şi în aer liber

Sursa: Facebook

Cei doi sunt căsătoriți de ze ani de zile și au împreună doă fetițe pe nume Carolina și Raisa. Aceștia au povestit într-o emisiune viața de cuplu, dar și plusurile și minusurile unei căsnicii. Cei doi au recunoscut în fața camerelor de filmat că sunt foarte diferiți.

„Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparație, suntem foarte diferiți. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”, mai spunea Alina Sorescu în trecut, la Agenția VIP.

La doar 11 ani Alina Sorescu lansa primul ei album intitulat Voi fi o stea, compozitor Eugen Mihaescu. În anul 1999 a început un turneu în Europa unde a susținut concerte în orașe din Franța, Italia, Belgia și Olanda. O piesă  cu numele ”Ca-ntr-un joc de copil” a făcut parte dintr-o compilație pe plan internațional de melodii care au fost puse pe un cd special al unui eveniment la care a luat parte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: