Redactia.ro
Home » Monden » Averile starurilor de la Hollywood! Care sunt cele mai bine plătite actrițe din lume

Averile starurilor de la Hollywood! Care sunt cele mai bine plătite actrițe din lume

GALERIE FOTO (11) Averile starurilor de la Hollywood!

Compania Forbes a realizat de curând topul celor mai bine plătite actrițe din lume. Astfel, Angelina Jolie a fost detronată de actrița Sofia Vergara. Marea actriță columbiano-americană ocupă locul 1 cu o avere de 43 de milioane de dolari. În continuare, află cum arată top zece cel mai bine plătite actrițe de la Hollywood.

Averile starurilor de la Hollywood! Care sunt cele mai bine plătite actrițe din lume

Compania Forbes a realizat topul celor mai bine plătite actrițe din lume pentru anul 2020. Astfel, în fruntea listei se află Sofia Vergara, actrița columbiano-americană. Aceasta a fost o prezență constantă în ultimii ani, atât în topurile celor mai frumoase femei din lume, dar și în cele mai bogate actrițe din lume. În vârstă de 48 de ani, Sofia și-a construit un imperiu financiar după cele 11 sezoane în “Modern Family”, serialul de comedie cu un succes incredibil, fiind difuzat de ABC. De asemenea, aceasta a câștigat bani din rolul de jurat la “America’s Got Talent”, contractele de oublicitate, propria linie de blugi și mobilă.

Angelina Jolie pe locul 2 în Forbes

Deși obișnuia să fie prima pe lista Forbes, Angelina Jolie i-a premiul de argint de această dată, fiind detronată de Sofia Vergara. Aceasta a încasat un cec foarte mare după ce a fost aleasă să joace în “The Eternals”, producție Marvel, ce va fi lansat în 2021. Suma acesteia se ridică la 200 de milioane de dolari.

A treia pe listă este actrița Gal Gadot, care a făcut furori cu rolul său din Wonder Woman 1984, iar rolul din „Red Notice” i-a adus un câștig de 20 de milioane de dolari în conturi. Potrivit Forbes, actrița de origine israelieană câștigă bani și din contractele de publicitate pe care le are cu Huawei sau Gucci.

În continuare lista este completată de urmatoarele actrite:

4. Melissa McCarthy – 25 milioane $
5. Meryl Streep – 24 milioane $
6. Emily Blunt – 22,5 milioane $
7. Nicole Kidman – 22 milioane $
8. Ellen Pompeo – 19 milioane $
9. Elisabeth Moss – 16 milioane $
10. Viola Davis – 15,5 milioane $

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: